Finn de skjulte kablene og rørene. Få en multidetektor med Gjør Det Selv her.

Det kan raskt bli en kostbar affære hvis man er så uheldig å treffe en kabel eller et vannrør når man borer i veggen. I tillegg til at det er utrolig irriterende!

Mange av oss har prøvd å banke på veggen i et forsøk på å finne ut om det er en risiko for at boremaskinen treffer noe den ikke bør treffe.

Dette ender imidlertid som oftest med at man ber en stille bønn og starter boringen uten egentlig å vite noe særlig mer om hva som befinner seg der inne.

Finn de skjulte installasjonene

Heldigvis har nye og smarte detektorer de siste årene gjort det enklere for gjør-det-selv-folket å identifisere det som måtte finnes av overraskelser bak veggen, før man begynner å bore.

Vi vil gjerne bidra til på å gjøre mange av gjør-det-selv-prosjektene litt enklere for leserne våre. Derfor kan du få din egen multidetektor med Gjør Det Selv, slik at du raskt og enkelt kan finne rør og ledninger bak veggen – og unngå dem!

Den smarte 5-i-1-multidetektoren fra techPro har både avstandsmåler, metalldetektor, strømdetektor, fuktmåler og voltmeter.

Du kan lese mer om det supergode tilbudet her.