Årets verktøy 2015

FARVEL TIL LEDNINGEN: I 2015 har salget av batteriverktøy stormet frem. Her kårer vi det beste batteriverktøyet.

Hos Gjør Det Selv har vi som tradisjon å se tilbake på verktøynyheter fra året som er gått: Hvordan utviklet markedet seg? Hvilke verktøy utmerket seg i testene våre? Og hva bør enhver handyman med respekt for seg selv ha øverst på ønskelisten til jul?

Batteriverktøy overalt!

Det har vært massevis av lekre saker å velge blant, men på én front har 2015 vært helt spesielt: Det batteridrevne verktøyet har vært her, der – og overalt. Alle førende verktøyprodusenter satser nå tilsynelatende utelukkende på batteridrevet verktøy.

Det har skapt en herlig, hard konkurrense i markedet, og mens kvaliteten bare stiger og stiger, er prisene for alvor kommet ned på et nivå der skikkelig kvalitetsverktøy ikke lenger bare er forbeholdt de profesjonelle.

Derfor har vi valgt å dedikere dette årets “verktøyrevy” til batteriverktøy – og du finner mer enn nok av ideer.

God fornøyelse!

1. Årets beste bor-/skruverktøy

Milwaukee BorehammerVi har funnet det bor-/skruverktøyet som har skilt seg mest ut i 2015 og gjort seg fortjent til tittelen som årets beste batteriverktøy.

Blant disse er det en borhammer, tre bor-/skrumaskiner, en miniskrumaskin og et multisystem. Se alle her:

Årets beste batteridrevne bor-/skruverktøy

2. Årets beste sage-/skjæreverktøy

Metabo Multicutter Vi er imponert over kvaliteten på de batteridrevne sage- og skjæreverktøyene som er blitt lansert i 2015.

Vi har kåret de sju beste - blant annet en sirkelsag, en stikksag, en bajonettsag og en multikutter. Se årets beste sage-/skjæreverktøy her:

Årets beste sage-/skjæreverktøy på batteri

3. Årets beste hageverktøy

Kædesav 2015 har vist frem et hav av lekre maskiner til hagen.

Vi har kåret de sju beste - blant disse en hekksaks, en kjedesag, en kultivator og en gressklipper. Se årets beste hageverktøy her:

Årets beste hageverktøy

4. Alt det andre ...

sømpistol Her har vi samlet verktøyet som er litt utenfor kategorien, men som ikke desto mindre fortjener en plass blant årets beste batteriverktøy.

Vi har kåret sju favoritter - blant annet en spikerpistol, en høvel, en arbeidslampe og en fugepistol. Se årets favoritter her:

Årets verktøy: 7 favoritter

Er du abonnent? Se årets verktøy med en gang

Som abonnent på magasinet kan du laste ned hele oversikten over årets verktøy med en gang – slik at ønskelisten til jul er klar.

Er du ikke abonnent, kan du bli det her for bare 19 kr. Du får et abonnementsnummer med en gang, slik at du kan opprette en profil og få tilgang til HELE Gjør Det Selv.