Cookies- og Brukervilkår


Robot uten støy
klipper perfekt

Med robotgressklipperen fra Bosch, Indego Connect, klipper du plenen perfekt uten å forstyrre naboene. Samtidig kan du gjøre alt mulig annet.


Med hjelp av mobiltelefonen, kan du stille inn når plenen skal slås.

Mens jeg ligger ved bassenget og nyter en kulørt drink et sted ved Middelhavet, vibrerer telefonen min. Av skjermen fremgår det at gressklipperen hjemme på Kongsvinger har møtt på en uventet hindring ved det store epletreet. Jeg ber den om å rygge litt bakover, og fortsette klippingen.

Smart app-styring

Det er utvilsomt en ganske morsom detalj at Bosch Indego Connect er koblet til GSM-nettet og kan fjernstyres via mobilen. Men for en som uansett rydder plenen for hundeleketøy og gjenglemte barnesko før han starter klippingen, er det ikke så relevant.

Når kabelen først er lagt, fungerer det

Det er til gjengjeld lekkert at Indego er effektiv, støysvak og relativt enkel å installere. Men installasjonen kan være litt forvirrende når du skal plassere ladestasjonen og kabelen riktig, slik at roboten kan finne frem rundt i hagen. Heldigvis har Bosch laget en fin liten film, som meget pedagogisk forklarer hele installasjonsprosedyren.

Det følger med 200 meter kabel og 400 små plastplugger til å feste kabelen med. Det virker veldig mye, men selv om hagen min verken er stor eller særlig krokete, fikk jeg brukt det meste.

Effektiv robotklipper

Når den kjører, er Indego effektiv. Den klipper 200 m2 på én opplading, og finner selv tilbake til ladestasjonen. I løpet av en dags tid, klipper den en hage på opptil 1000 m2. Og den gjør det godt. Plenen min har i hvert fall aldri vært flottere.

BOSCH INDEGO CONNECT ROBOTKLIPPER

4,5 stars

Indego Connect er støysvak og navigerer effektivt. Den klipper plenen perfekt og finner uten problemer tilbake til ladestasjonen når den er ”sulten”. Når kabelen først er lagt, og hagen kartlagt, slipper du å tenke mer på klippingen.

Pris: Indego 1000 Connect koster fra 12.990 til over 15.000 kroner i forskjellige butikker på nettet. Gjør et prissøk på for eksempel prisjakt.no.

+

Klipper perfekt.

÷

Dyr engangsinvestering.


SMARTE DETALJER:

FØLER SEG FREM: Føleren i fronten får roboten til å stoppe ved en hindring for å kjøre utenom. En trampoline kan dog skape problemer.

APP-STYRING:Når du har lastet ned appen, kan du på mobiltelefonen følge med på hvor maskinen har slått gresset, og hvor den befinner seg akkurat nå.

Relaterte artikler

 • TEST: 8 populære bor-/skrumaskiner

  TEST: 8 populære bor-/skrumaskiner

  10/10 Bor-/skrumaskiner er vårt foretrukne batteriverktøy – særlig de små 10,8 volts maskinene. Vi har testet åtte populære modeller. Se resultatet her!

 • Er små maskiner sterke nok?

  Er små maskiner sterke nok?

  13/09 Jeg ser at mange produsenter reklamerer for de små 12-volts bor-/skrumaskinene. Men er de sterke nok til alle oppgaver?

 • Bruker du riktig sagblad?

  Bruker du riktig sagblad?

  07/09 Standardbladet til stikksagen sager det meste, men ikke like godt i alt. Til mange oppgaver gjør et spesialblad jobben bedre. Sjekk her!

 • Derfor SKAL du ha en kappsag

  Derfor SKAL du ha en kappsag

  06/09 Har du først brukt en kapp-/gjærsag, vil du nødig unnvære den senere. Her hjelper vi deg med å finne en modell som passer til dine behov.

 • Sterk, støysvak batteriklipper

  Sterk, støysvak batteriklipper

  26/07 Worx har en forbløffende effektiv og muskuløs batterdrevet gressklipper. Den klipper nesten som en bensindrevet, og du slipper fullstendig motorstøy!

Få gratis nyhetsbrev

Få tilgang til alle artikler

Få tilgang til alle artikler

For bare 19,- får du tilgang til over 1500 ekspert-guider fra Gjør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Reperasjon av pusset leca

Hei. Jeg ser at jeg har fått en del riss i ...

Fylle betong i forskalingsblokker

Hei. Jeg skal bygge en mur med ...

Terrassevegg av teltduk (13/2016 s.19)

Ang artikkel "Forleng sommer" 13/2016. På ...

Produsere blondelister selv

Tenkte jeg skulle dele hvordan jeg har laget ...

Mest leste i forum

Stendersøker

Er på jakt etter en stendersøker som gjør det ...

Gipsplater på vegg?

God dagen godtfolk!Har nylig kjøpt hus fra ...

Barnesenga svever fritt

Plassen var trang i det felles barnerommet. De ...

Solterrassen ble til et fint lysthus

Det skulle egentlig bare bli en overdekket ...

Gjør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss