Byggeveiledning
Lett
Vanskelig

Høybed til terrassen

Du kan ha kjempestore høybed i hagen, men selv om du kun har en liten altan eller bare vil ha et høybed på terrassen, kan det også enkelt la seg gjøre.

100 kroner per høybed

Høybedene er enkle å bygge, og du bruker materialer for rundt 100 kroner. Derfor kan du bygge så mange du har lyst til og behov for – i tillegg kan du stable dem, slik at de kan ta plass i høyden i stedet for i bredden; en opplagt fordel på en smal altan.

God plass til plantene

Kassene måler 40 x 40 cm og er 50 cm høye. Det gir god plass, slik at plantene kan utvikle et rotnett, samtidig som blomsterbedet ikke tar så stor plass. Stabler du dem, kan du ha de høyeste plantene i de øverste høybedene.

Smarte detaljer

I tillegg til at høybedene kan stables, bygger vi også et lag som kan brukes til en kasse. Da kan du bruke en kasse i en rekke som benk, samtidig som du kan oppbevare en sittepute eller redskaper til arbeidet med høybedene under lokket.

Vi guider deg trinn for trinn

Følger du veiledningen vår, kan du enkelt bygge et høybed til en altan eller en terrasse. Og når du har bygget én kasse er det enkelt å bruke den som en mal til de etterfølgende. For har du først laget én, er det jo bare å lage flere.