Materialer

Her finner du hjelp, veiledning samt gode tips og råd til materialer til ditt neste gjør det selv-prosjekt.

Uansett hvilket gjør det selv-prosjekt du kaster deg ut i, må du med stor sannsynlighet bruke mange forskjellige materialer. Noen av dem har du sikkert fra før, mens andre må du på byggvarehuset for å kjøpe. Her på sidene har vi samlet alle våre populære artikler med gode tips og triks om materialer. Under kan du se våre mest populære artikler om forskjellige materialer.

Epoksy

Epoksylim er supersterkt og kan være redningen i forbindelse med mange gjør det selv-prosjekter. Men det er ikke bare som lim du kan bruk epoksy. Maler du gulvet ditt med såkalt epoksymaling, får du en sterk overflate på gulvet, som nesten ikke kan slites ut.

Populære artikler om epoksy

Epoksy - Er det farlig å male med epoksy

Ekstremt sterkt gulv med epoksymaling

Slik bruker du epoksylim

Betong og fugemasse

Artikler om betong og sparkelmasse er alltid populært. Med det er også materialer som inngår i mange forskjellige gjør det selv-prosjekter. Alt fra å rette et betonggulv til støping av stolpesko. Den riktige sparkelmassen kan også være det som gjør at resultatet på gjør det selv-prosjektet blir ekstra flott.

Populære artikler om betong og fugemasse

5 ting du ikke visste om betong

Slik bruker du stolpesko

Selvnivellerende sparkelmasse skal hjelpes i gang

Fugemasse: De 8 viktigste fugemassene

Slik bruker du silikonfugemasse

Trematerialer

Du kommer ikke utenom diverse materialer av tre, når vi snakker om gjør det selv-prosjekter. Men også behandlig av tre, hvordan du maler tre, hvilket tre du skal velge og hva tre kan, er populære emner på disse sidene.

Populære artikler om trematerialer

Velg riktig type kryssfinér

Fotlist: Slik velger du den riktige fotlisten

Dette kan du bruke MDF-plater til

Slik fjerner du maling fra tre