Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Elektrisk sag

En elektrisk sag gjør arbeidet på verkstedet enklere og mer presist. Les våre nyeste veiledninger og tester til de mest alminnelige elektriske sager.

Du må ha flere enn en elektrisk sag

En elektrisk sag er din beste venn. Markedet for elektriske sager er enormt, og produsentene av verktøy er stadig ute med nye, smarte elektriske sager. Sirkelsag, dykksag, kappsag, stikksag - en elektrisk sag er noe som enhver gjør det selv-mann har. Og enhver gjør det selv-mann med respekt for seg selv, skal ha mer enn en elektrisk sag.

Gjør Det Selv tester elektriske sager

Men hvilken elektrisk sag skal du velge, når du først skal ut og investere i verktøy? Markedet er som nevnt tidligere enormt, og det er svært vanskelig å skulle finne den beste elektriske sagen. Men vi i Gjør Det Selv har heldigvis gjort det enkelt for deg ved å teste et stort utvalg av elektriske sager. Våre eksperter bruker deres erfaring til å guide deg sikkert gjennom jungelen av verktøy, f.eks den uunnværlige dykksagen. Se testen her og finn den beste dykksagen: Dykksagtest.

Ingen elektrisk sag uten sagblad

Når du har kjøpt en lekker elektrisk sag, må du også sørge for å kjøpe det riktige sagbladet til maskinen. Et godt sagblad er nemlig viktig for et godt resultat og rette snitt. Det er dyrt med sagblad, men en god elektrisk sag fortjener også gode sagblad, og de kan du bli klokere på her på hjemmesiden.

Elektrisk sag på batteri eller med ledning?

Teknologien har forvandlet sager til elektriske sager, og ettersom produsentene hele tiden finner på nye og smarte ting, fortsetter utviklingen. Om du er lei av ledninger på den elektriske sagen din, trenger du ikke ha det. Elektrisk verktøy på batteri har blitt så sterkt og holdbart, at selv de kresne og krevende gjør det selv-folkene får mye krefter ut av en elektrisk sag på batteri.

Et hav av elektriske sager

Dykksag, sirkelsag og stikksag er ikke de eneste elektriske sagene du kan lese om i Gjør Det Selv. Vi veileder deg også til kjøp og vedlikehold av motorsag, transporterbar bordsirkelsag, sterke bajonettsager og et bredt utvalg av andre elektriske sager.

Les mer om følgende typer elektriske sager:

Sirkelsag

Bordsirkelsag

Stikksag

Kapp-/gjærsag

Bajonettsag

Din bestilling
Bestilling
Opprett Profil
Du er i ferd med å kjøpe tilgang til:
Total pris: null kroner
Mer for mindre?
Få over 1000 byggeveiledninger og full digital tilgang for kun 29 kroner
    • Tilgang til over 1000 digitale byggeveiledninger
    • Du kan si opp abonnementet når som helst.
    • Etter tilbudet fortsetter du i løpende abonnement til kr 79 pr. måned
Kun kr 29 første måned
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbake
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake