Innredning

Innred boligen best mulig. Vi guider og gir veiledning til både å oppnå bedre akustikk, få mer oppbevaringsplass, sikre boligen mot tyveri og mye, mye mer.

Gjør det selv-innredning til huset

Boliginnredning er populært som aldri før, og det er fort gjort å bruke flere tusen kroner på å innrede hjemmet. Men det trenger du ikke. Her hos Gjør Det Selv har vi et hav av forskjellige artikler og gjør det selv-veiledninger til hvordan du kan innrede hjemmet ditt.

Innredning er flere ting

Det kan være mange forskjellige grunner til at innredningen i hjemmet vårt er som den er. I små hjem og leiligheter er innredningen ofte plassbesparende og praktiske løsninger. Andre ganger er formålet med innredningen å gjemme stygge rør, elektriske installasjoner, radiatorer eller lignende. Det ligger ofte en estetisk beslutning bak innredningen av et hjem, og innredningen avspeiler derfor ofte både en funksjon og hva boligens beboere finner seg best til rette i.

Innredning med lys

En viktig del av innredningen av et hjem, er hvordan vi velger hvilken belysning vi vil ha i hjemmet. Innred kjøkkenet med funksjonelt arbeidslys, innred stuen med flere forskjellige former for belysning som gir mulighet for en innredning med flere forskjellige hyggelige hjørner, og innred gangen med et godt lys, slik at du kan finne jakker og nøkler når du skal ut av døren en mørk vintermorgen.

Innredning av kjøkkenet

Et sted hvor du virkelig må tenke deg om når det gjelder innredning, er i kjøkkenet. Hvis du skal lage et nytt kjøkken, så har innredningen av kjøkkenet ditt en stor betydning for hvordan arbeidsflyten blir når du lager mat. Husk at det må være tre arbeidsplasser når du tenker innredning i kjøkkenet; tilberedningsplass, oppvaskplass og kokeplass. Innred kjøkkenet ditt etter arbeidstrekanter, slik at hvis du trekker en strek mellom de tre arbeidsplassene, danner strekene en trekant. Linjen mellom vasken og komfyren bør være den korteste, fordi det er den det vil være mest trafikk på.

Inspirasjon til innredning

Uansett hvilken form for innredning du skal i gang med, så kan du finne inspirasjon til innredning her på sidene. Vi har et hav av praktiske løsninger til innredning - alt fra hvis du skal spare plass i hjemmet til hvordan du kan innrede med lys, hvordan du blender en dør eller hvordan du får bedre wifi i huset ditt.

De mest populære artiklene om innredning

Under har vi samlet våre mest populære artikler om innredning:

Bygg et lekkert garderobeskap selv

Bygg en veggseng

Lag din egen bilderamme

VIDEO: Usynlig hylleoppheng

Utendørs belysning du kan sette opp selv

Innredningsprogram - Spar tid og penger på byggeprosjekter med 3D program

Svevende hyller som holder