Drill

Driller er det mest utbredte batteriverktøyet. Vi veileder og hjelper deg med å finne den perfekte drill i det store utvalget av alle de populære maskinene.

  Knallsterke batteridriller

  Utviklingen innen batteriverktøy har gått ekstremt fort de siste årene. Et sted utviklingen for alvor kan merkes, er på moderne bor- og skrumaskiner – populært kalt batteridriller. De veier en brøkdel av sine forgjengere, men kan likevel utkonkurrere dem på de fleste områder.

  Sterke batterier gir sterke batteridriller

  Bor- og skrumaskinene får krefter fra batterier som er blitt både mindre, sterkere og ikke minst mer holdbare. Hvis du for bare få år siden glemte å avlade batteriene til batteridrillen helt, og heller klattladet dem, gikk det ikke lang tid før batteriene måtte skiftes ut. Slik er det ikke lenger. Moderne Lithium-Ion-batterier til batteriverktøy holder lenger på strømmen, har lenger levetid og er generelt mer “hardføre” enn for bare få år siden.

  Batteridriller med børsteløs motor

  Ved å velge en batteridrill med børsteløs motor, øker du effektiviteten med omkring 25%. I en batteridrill med tradisjonell motor jobber motoren ved at kullstifter (børstene) skaper kontakt med et sett kontakter på en rotor. Metoden betyr at det er fysisk kontakt, og dermed friksjon, mellom børster og kontakter. Det utvikler varme, og friksjonen stjeler krefter. I en børsteløs motor er kullstiftene erstattet av elektronikk, og det er ingen friksjon. Det gir en mer energieffektiv motor.

  Kjøper du en børsteløs batteridrill, bør du få en maskin med lenger levetid og en bedre utnyttelse av batteriet.

  De beste batteridrillene på 18 volt

  Hos Gjør Det Selv tester vi fortløpende en masse forskjellig verktøy. Vil du ha den beste batteridrillen? Da skal du klikke her, og se vår nyeste test av 18 volts bor-/skrumaskiner: Test av 18 volts batteridriller.

  Liten men sterk batteridrill

  Selv om batteridrillene er små, betyr det ikke at de ikke også er sterke. Her kan du se vår nyeste test av batteridriller på 10,8 volt, som fint klarer vanlige skru- og boreoppgaver i hjemmet: Skrumaskin test av 10,8 volts skrumaskiner.

  Bor med slag

  Er du interessert i en slagbormaskin? Da kan du klikke her, og lese vår store guide til slagbormaskiner. SLAGBORMASKIN: Stor guide til slagbormaskiner.

  Side 1 / 2