5 ideer til gode hageprosjekter i sommer

Vi pusser opp som aldri før. Men kanskje er det fortsatt noen prosjekter du kan kaste deg over i hagen i sommer. Vi har dykket ned i vårt univers på magasin-appen Wype og funnet fem gode forslag.

Av Benjamin Creative for Wype

1. Bygg verdens raskeste terrasse

Med en bunke terrassebord og et par paller kan du på rekordtid bygge en superenkel treterrasse. Du finner hele terrasseoppskriften i Gjør Det Selv-utgaven nedenfor på Wype.
Gjør Det Selv, nr. 12/2018

2. Enkel og rimelig hagestol

Hvis hagen trenger nye stoler, er dette et flott valg. Denne sammenleggbare hagestolen heter Kentucky, og bygges for det meste av treverk med lik dimensjon. Og ettersom du kan bruke billige lekter som du selv skjærer til, kan du få prisen ned til under 200 kr!
Gjør Det Selv, nr. 15/2018

3. Overbygd luksuslounge med møbler og levegg

Solen er på vei ned, og mens naboen pakker sammen og trekker innendørs, kan du trekke på smilebåndet og bli sittende og nyte solnedgangen. I utgivelsen nedenfor av Gjør Det Selv får du en komplett guide til hvordan du bygger din egen overbygde luksuslounge med integrerte møbler og levegg.
Gjør Det Selv, nr. 14/2020

Få full tilgang til mer enn 500 utgaver av populære magasiner på Wype

4. Flott benk med fliser og bord

Fliser, planker, gjengejern, skiver og mutre er det eneste som skal til for å bygge en flott benk. Se hele oppskriften i utgaven nedenfor av Gjør Det Selv.
Gjør Det Selv, nr. 7/2019

5. Lag et koselig bålsted til hagen

Har du lyst til å grille marshmallows eller pølser i hagen? Eller synes du det er hyggelig med bål? Da er et bålsted noe for deg. I nummeret nedenfor av Gjør Det Selv finner du en oppskrift på et bålsted i jern som du kan sveise selv.
Gjør Det Selv, nr. 8/2020

Få tilgang til uante mengder innhold om bolig, design og gjør det selv med Wype

Med abonnement på Wype har du tilgang til mer enn 500 magasiner. Du får for eksempel tilgang til BO BEDRE, Boligmagasinet og Gjør Det Selv.

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Hage