Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Enkel vanning med dryppslange

Skriv ut Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Når du har plantet en ny hekk i hagen din, krever den mye vann, spesielt til å begynne med. Det kan være en tidkrevende jobb å gå rundt og vanne, spesielt hvis du f.eks. har plantet hekk over et stort område.

Heldigvis er det er en enkel og rask metode for å få vannet hekken din, nemlig ved hjelp av denne praktiske dryppslangen. Den er meget enkel å bruke.

Alt du må gjøre er å legge den ved roten av plantene og sørge for at den ligger godt fast mellom dem. Fest eventuelt dryppslangen med vanlige teltplugger.

Når slangen er lagt ut, tar du din vanlige vannslange, hvor det er montert en standard lynkobling. Nå kan du ganske enkelt koble vannslangen på dryppslangen, og i samme øyeblikk som du åpner for vannet, pipler vannet ut av dryppslangen i et konstant og rolig tempo.

Med en dryppslange vanner du akkurat der, og bare der, hvor det er nødvendig. På den måten unngår du dyrt vannspill og minsker fordampingen. Denne dryppslangen er montert med en regulator, så du kan justere hvor mye vann som skal renne gjennom slangen.

Når slangen blir dekket av dekkbark, som her, minsker du ytterligere fordampingen av vannet, og samtidig får du diskrét skjult dryppslangen.

Din bestilling
Bestilling
Opprett Profil
Du er i ferd med å kjøpe tilgang til:
Video: Enkel vanning med dryppslange
Total pris: null kroner
Mer for mindre?
Få over 1000 byggeveiledninger og full digital tilgang for kun 29 kroner
    • Tilgang til over 1000 digitale byggeveiledninger
    • Du kan si opp abonnementet når som helst.
    • Etter tilbudet fortsetter du i løpende abonnement til kr 79 pr. måned
Kun kr 29 første måned
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbake
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake