Enkel vanning med dryppslange

Når du har plantet en ny hekk i hagen din, krever den mye vann, spesielt til å begynne med. Det kan være en tidkrevende jobb å gå rundt og vanne, spesielt hvis du f.eks. har plantet hekk over et stort område.

Heldigvis er det er en enkel og rask metode for å få vannet hekken din, nemlig ved hjelp av denne praktiske dryppslangen. Den er meget enkel å bruke.

Alt du må gjøre er å legge den ved roten av plantene og sørge for at den ligger godt fast mellom dem. Fest eventuelt dryppslangen med vanlige teltplugger.

Når slangen er lagt ut, tar du din vanlige vannslange, hvor det er montert en standard lynkobling. Nå kan du ganske enkelt koble vannslangen på dryppslangen, og i samme øyeblikk som du åpner for vannet, pipler vannet ut av dryppslangen i et konstant og rolig tempo.

Med en dryppslange vanner du akkurat der, og bare der, hvor det er nødvendig. På den måten unngår du dyrt vannspill og minsker fordampingen. Denne dryppslangen er montert med en regulator, så du kan justere hvor mye vann som skal renne gjennom slangen.

Når slangen blir dekket av dekkbark, som her, minsker du ytterligere fordampingen av vannet, og samtidig får du diskrét skjult dryppslangen.

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Planter