Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Tett filtsprekken

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

På denne veggen er filten satt opp i en lang bredde. Den burde vært delt i skjøten, hvor den skrå veggen møter den loddrette. Filten kan ganske enkelt ikke feste til underlaget i en slik knekk.

Bulen av filt skjæres opp med en hobbykniv, og den løse veven rives av. Ved å holde kniven på skrå, lages det en myk overgang. Når all løs filt er fjernet, må det slipes, slik at gamle filtkanter fjernes.

Maleren vil ikke forsøke å sette opp en ny stripe filt. I stedet sparkles reparasjonen med gipsfiller, eller lett sparkel. Det legges et lag masse på den brede sparkelen, som deretter først trekkes fra skjøten og nedover.

REDAKSJONEN ANBEFALER: Få glatte vegger med glassfilt

Deretter trekkes det fra samlingen og oppover. Reparasjonsmassen sørger nå for at det ikke er nivåforskjell mellom reparasjonen og filten.

Sparkelmassen er tørr etter et par timer, deretter kan det slipes. Reparasjonen grunnes med en heftgrunn før det males. Nå når reparasjonen er malt, er det umulig å se at filten mangler i overgangen mellom tak og vegg.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake