Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

3 geniale måter å bruke maskeringsteip på

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Maskeringsteip er sterk, men lett å fjerne igjen. Den har en ru overflate og tåler å bli våt. Alt dette er egenskaper som gjør maskeringsteip perfekt til mye mer enn bare tildekking.

Maskeringsteip Gjør Det Selv

1. Hold sammen limte emner med maskeringsteip

Du kan med fordel bruke maskeringsteip når du limer sammen plater med 45 graders gjærskjøter. Når platene er i vinkel, fikserer du dem med teip på hver side. Spenn opp med lange teipstrimler, og sjekk vinkelen. Strimlene skaper sammen med “hengselet” på yttersiden et så stort press, at limet holder.

LES OGSÅ: Hold sammen limte emner

2. Bruk maskeringsteip til oppmerking

Maskeringsteip Gjør Det Selv

Overflaten på maskeringsteip er matt, og derfor perfekt å merke opp på med en tømmerblyant. Sett en strimmel lys maskeringsteip på en mørk tre- eller metallplate, så synes blyantstreken tydelig.

LES OGSÅ: Mål opp 100 % riktig med en smart laser

3. Sett maskeringsteip over kanten på malingsspannet

Maler du med pensel og henter maling rett fra spannet, er det fristende å trekke av overskytende maling på kanten av spannet. Men da risikerer du dels at lokket klistrer seg fast, og dels er det fare for at det faller ned halvtørre malingsflak i malingen – som ender opp på den nymalte veggen din. Sett i stedet en strimmel teip over spannet, og dra maling av penselen på strimmelen.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake