3d kjøkken tegnet med Love my home

Bruk et 3D-tegneprogram, og gå rundt i det nye kjøkkenet før du bygger det. Det sparer deg for feil i byggingen – og dermed tid og penger.

Før du begynner å bygge et nytt kjøkken eller en redskapsbod, er det kjekt å få en visuell oversikt. Ikke alle kan forestille seg det ferdige resultatet, men da kan du heldigvis enkelt tegne en fullstendig plan før du setter i gang med å rive veggene.

Vi har funnet et gratis 3D tegneprogram på nettet, som du raskt og enkelt kan lære deg å bruke. Det vil samtidig være en stor tidssparer i forhold til planlegging av større og mindre endringer i hjemmet.

Du kan nemlig visualisere alt fra en enkel ommøblering av stuen, til en komplett ombygging av kjøkkenet. Målfast, i farger og i 3D.

LES OGSÅ: Bruk et gratis 3D-tegneprogram og få et perfekt resultat!

Enkelt 3D-tegneprogram

Du kommer i gang på under fem minutter med dette 3D tegneprogrammet. Programmet RoomSketcher er lett å bruke – og gratis å komme i gang med. Du taster bare inn roomsketcher.no i URL-feltet på nettleseren, og hjemmesiden dukker opp. Når du har opprettet deg som bruker, er du klar til å tegne.