Få et smarthjem med TP-Link

Med TP-links smarthjem-produkter, er det ingen sak å gjøre hjemmet ditt intelligent.

TP-Link har vært leverandør av nettverksløsninger i høy kvalitet siden 1996, og har siden vært en betydelig aktør i markedet for blant annet internett-rutere.

Nå har TP-Link utvidet produktsortimentet til å omfatte brukervennlige smarthjem-enheter, som gjør livet i hjemmet enklere.

TP-Links smarthjem-økosystem er basert på deres Deco-serie. Den fungerer som en sentral hub for tilkobling og styring av forskjellige smarte enheter. Brukerne kan styre belysning, sikkerhetskameraer, dørlåser, termostater og mye mer gjennom en samlet brukerflate, som kan styres via en mobilapp eller stemmekommandoer.

Belysning:

TP-Link tilbyr smarte pærer og lysstrimler, som gir muligheten for tilpasset belysning i hjemmet. Det er selvfølgelig mulig å justere lysstyrken, fargetemperaturen og justere tidsplaner for å skape ønsket stemning i boligen.

Sikkerhet og overvåking:

Smarte sikkerhetsenheter, som inkluderer Wifi-kameraer med videoovervåking i høy oppløsning, toveislyd og avanserte funksjoner som ansiktsgjenkjennelse og nattesyn, er også en del av produktsortimentet.

Disse enhetene integreres problemfritt med TP-Links økosystem, og gir en omfattende sikkerhetsløsning som sikrer hjemmet ditt mot udbunde gjester.

Smartstøpsel og strømfordelere:

TP-Links smartstøpsel og strømfordelere gjør om vanlige apparater til smarte enheter, og gir deg muligheten for fjernstyring, tidsplanlegging, energibesparelse og overvåking av strømforbruk. Disse enhetene fungerer også med de mest utbredte stemmeassistentene, slik at de forskjellige apparatene kan styres ved hjelp av stemmen.

TP-Links smarthjem-økosystem kan enkelt tilpasses ditt personlige behov. Deres Deco Wifi-løsning fungerer som et sentralt styringspunkt for de forskjellige smarte enhetene, noe som gir en problemfri og brukervennlig opplevelse. Du kan derfor lett styre alt fra belysning og sikkerhet, til klimaanlegg og apparater, enten via en mobilapp eller stemmekommandoer.

Du kan se hele produktsortimentet her.

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Innredning