7 tips: Disse oppgavene fikser du med en og samme patron

Med Casco MultiTech får du et multiverktøy som både kan fuge, lime og tette. Les her og få tips til sju forskjellige oppgaver ute og inne som du enkelt fikser med et produkt.

Fortvil ikke hvis det står mange oppgaver på gjøremålslisten hjemme. Du kan faktisk fikse de fleste oppgavene både inne og ute med en fugepistol og en Casco MultiTech. Den elastiske lim- og fugemassen tetter og fester på de fleste underlag og er enkel å påføre, så det er bare å sette i gang. Her får du tips til sju forskjellige oppgaver du fikser i en håndvending.

Casco MultiTech er utrolig lett å bearbeide. Du påfører den enkelt med en fugepistol, og deretter har du 45 minutter til å glatte den ut til en perfekt fuge før det dannes en hinne på overflaten. Fugemassen er gjennomherdet etter 24 timer.

© Sika Norge

Tips 1 – Tett sprekker

MultiTech fås i sju forskjellige farger, deriblant tre ulike trefarger, så den er perfekt til å tette sprekker i tregulv og gulvlister.

Tips 2 – Heng opp knagger og hyller

MultiTech er godkjent for våtrom, så den er perfekt på badet hvis du for eksempel vil montere et speil, en toalettrullholder, et par knagger eller en liten vegghylle. Du slipper å bore hull i flisene og kan enkelt feste produktene med lim.

Casco MultiTech har like gode limegenskaper som det beste monteringslimet på markedet, så nå kan du henge opp knagger, hyller, speil og til og med postkassen utenfor.

© Sika Norge

Tips 3 – Sett opp lister

Du trenger ikke bruke hammer og spiker for å feste gulvlister. MultiTech har gode limegenskaper, så legg bare massen punktvis langs hele listen og trykk den fast.

Tips 4 – Fug rundt vinduer

Vinteren er her, så det gjelder å holde kulden ute og varmen innendørs. Med Casco MultiTech kan du enkelt sørge for at fugene rundt vinduene er tette – både inne og ute.

Tips 5 – Fug badegulvet

Hvis fugene på badet er porøse og slitte, kan du enkelt legge nye fuger med Casco MultiTech. Den er godkjent for våtrom og er enkel å påføre.

Du kan bruke MultiTech til nesten alle oppgaver i boligen – også utendørs. Den er vind- og værbestandig, vanntett og tåler frost.

© Sika Norge

Tips 6 – Tett takrennene

Det er viktig at takrennene tåler store regn- og snømengder, slik at huset ditt ikke blir skadet. Derfor må de være helt tette. MultiTech gir vann- og lufttette fuger og sammenføyninger, så nå kan du både tette skjøter og forsegle sprekker.

Tips 7 – Bruk MultiTech på båten

Når sommeren kommer og det er tid for å klargjøre båten, er MultiTech også god å ha for hånden. Du kan bruke den til å henge opp koppholdere og annet utstyr, tette rundt vinduene og mye mer.

Casco MultiTech fås i sju forskjellige farger, deriblant tre ulike trefarger, så den passer til ethvert underlag. Du kan nemlig fuge, lime og tette på de fleste materialer som tre, betong, teglstein, rustfritt stål, kobber og andre metaller.

© Sika Norge

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Materialer