Smart teip redder alt

Det må testes – med ekstremt krevende oppgaver!

Vi teiper derfor et ødelagt skaft på både en hammer og en spade. Hvis teipen kan fikse en hammer, kan den klare alt – også et knekt bordbein, et rekkverk eller en teltstang. En rull koster fra cirka 100 kroner, og finnes i spesialutgaver som kan tåle et trykk på 13,7 bar eller temperaturer over 1000°. Reparasjonen kan også slipes glatt og males over.

I pakken sammen med teipen følger det med gummihansker, slipepapir til rengjøring og et vinylbånd til å holde ting sammen mens det tørker.

Det eneste du selv skal stå for, er en skål med lunkent vann og eventuelt en kniv til å fjerne splinter og fliser som sitter i veien. Selve teipen ligger i en lufttett pose. Vent med å åpne den til du er helt klar. Den må nemlig brukes i løpet av fem minutter etter åpning.

Gode som nye!

Hvis det ikke var fordi vi tydelig kunne se det, og at vi hadde gjort det selv, ville vi aldri ha gjettet at skaftene på hammeren og spaden var blitt lappet. De virker like sterke som før de knakk, og selv da vi slo inn store 5,5 x 160 mm spiker, var det ingen usikkerhet å spore. Vi er faktisk enormt imponert!

Alt kan teipes: Hammeren

På hammeren skal teipen kunne tåle mange gjentatte og harde slag.

Alt kan teipes: Spaden

Teipen skal kunne holde spaden sammen når vi legger på vekt, og skaftet fungerer som vektstang.