Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Én oppmåling til hele taket

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Uansett hvilken takbelegning du velger, må det måles opp til lekter på alle sperrene. Tømreren har et lite knep som gjør den jobben enklere.

Uansett hvilken takbelegning du velger, må det måles opp til lekter på alle sperrene. Tømreren har et lite knep som gjør den jobben enklere. På den første sperren streker du opp helt vanlig. Her lager vi 31 cm mellom lektene.

Det lages et kryss på den siden av streken hvor lekten skal sitte. I stedet for å streke opp på alle sperrene, tar tømreren nå et rett bord og legger på sperren så den passer i lengden.

Alle markeringer fra sperren overføres så til bordet. For sikkerhets skyld lages det en pil, som viser hvilken vei målepinnen skal vende.

Målepinnen kan nå legges opp på alle de neste sperrene, så du enkelt og nøyaktig kan streke opp hvor lektene skal plasseres. På denne måten trenger du å bruke tommestokken bare til den aller første oppmålingen.

LES OGSÅ: Test av avstandsmålere

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake