Velkommen til Älvsjö tak

Denne artikkelen inneholder sponset innhold.

© Alvsjotak

Hvis huset ditt har behov for taktekking, utfører tak firmaet vårt denne tjenesten effektivt og med det beste resultatet. For deg som eier en bolig, er det selvfølgelig viktig at boligen din vedlikeholdes på en god måte. Dette gjelder ikke bare innvendig, men også utvendig. Fasade og inngangsparti skal vedlikeholdes, men det skal selvfølgelig også taket. Vedlikehold av taket er helt avgjørende, hvis du ønsker at taket skal fremstå pent og rent.

Lei en taktekker i Stockholm.

Ta gjerne kontakt med oss i Älvsjö Tak, så finner vi en løsning som passer for deg.

© Alvsjotak

Erfarne taktekkere i Stockholm

Våre taktekkere hjelper deg med tak problemer i hele Stockholmsområdet, og har nødvendig erfaring og kunnskap om svenske værforhold. Vi tilbyr konkurransedyktige priser uten at det går ut over kvaliteten på arbeidet vårt. Vi gir tilbud uten skjulte avgifter, slik at du kan være helt sikker på at du får full valuta for pengene, og selvfølgelig et godt resultat.

Hvorfor skal du velge Älvsjö Tak?

  • Vi har lang erfaring
  • Vi bruker miljøvennlige produkter
  • Vi gir alltid 10 års garanti, uansett hvilken behandling som velges.
  • Vi utfører gratis takinspeksjon
  • Konkurransedyktige priser
© Alvsjotak

Ulike tak utskiftninger som vi kan utføre

Legging av tegltak

Når du skal legge et tegltak er det viktig at underlaget er riktig utført, slik at det ikke kan trenge fukt inn under taket.

Legging av metalltak

Det er flere grunner til at du bør velge et metalltak. De viktigste grunnene er at det er enkelt å montere og utrolig pent å kikke på.

Legging av takpapp

Vi går gjerne i dialog for å finne en passende løsning.

© Alvsjotak

Hva koster det?

Bestill et tilbud fra oss og få en pris.
Priseksempel: hus 100 kvm pris fra 120 000 etter skattefradrag for rehabilitering og ombygging (ROT-fradrag), inkludert utskifting av takstein, takpapp, lekter, dreneringssystem, vindski og metallkomponenter som skorsteinsbeslag, underbeslag og tilhørende detaljer, noe som gjør oss til et av de mest kostnadseffektive alternativer på markedet. Vi er opptatt av åpenhet, det kommer derfor ikke noen skjulte gebyrer eller overraskelser, når du velger oss. Du vet nøyaktig hva prisen blir på forhånd. Hvis du kontakter oss som privatperson, er det stor sjanse for at du kan få ROT- fradraget når vi legger tegltaket ditt. ROT- fradraget er en fin måte å få et litt billigere tak på. Hvis du ønsker rådgivning, eller har spørsmål om dette, er det bare å ta kontakt med oss. Bestill et tilbud fra Älvsjö tak i dag!

Garantier og forsikringer

Vår høyeste prioritet er kundetilfredshet, og derfor har vi innført kundetilfredshet garanti på alle våre prosjekter. Vi er opptatt av å yte utmerket service gjennom hele prosessen, og derfor vil våre vennlige og hjelpsomme medarbeidere alltid være tilgjengelige for å svare på eventuelle problemer eller de spørsmål som du måtte ha.
Selskapet vårt har selvsagt alle lovpålagte forsikringer i Sverige i orden. Det er ingen grunn til å vente til tak problemene vokser seg større. Kontakt oss allerede i dag for å bestille en gratis konsultasjon, og la det taktekker firmaet med den beste taktekkeren, ta seg av taket ditt.

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Tak