Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Lekende lette løft

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Det er en fornøyelse når kjedelige hjulskift klares i en fei.

Jekken fra Bahco løfter opp til tre tonn, og den er enkel å bruke.

Vi kan nesten ikke komme på et verktøy som er blitt mer grundig prøvekjørt her på nyhetssidene enn denne verkstedjekken fra Bahco. Den har nemlig vært lånt ut til hele nabolaget, og jobbet overtid i dagesvis da sommerdekkene skulle fjernes til fordel for vinterdekkene, og tilbake igjen til sommerdekk.

Kutt ut små, spinkle håndsvingsmodeller

Saken er den at når du først har sett en av naboene løfte bilen sin med 5-6 lette pumpinger på håndtaket til jekken, er det ingen ved sine fulle fem som lenger tenker på å rote med de spinkle håndsvingsmodellene.

Kort sagt, Bahcos 3 tonns jekk har gått sin seiersgang fra hus til hus – eller rettere sagt fra bil til bil i nabolaget. Ingen bil har hittil vært for stor til den hydrauliske jekken med doble stempler. Kun sju pumpinger skal til for å komme fra minimumshøyden på 130 mm, til den maksimale løftehøyden på 462 mm.

Et opplagt spleiseverktøy

Jekken er utstyrt med nylonhjul, slik at den ganske enkelt kan rulles i stilling – og fra nabo til nabo, mens løftesetet er gummibelagt for å skåne understellet.

Prisen på cirka 1550 kroner gjør at det kanskje er fornuftig å kjøpe den sammen med noen andre. Men du kan også kjøpe den alene, og se frem til å bli nabolagets mest populære innbygger – i hvert fall to ganger i året.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake