Lekende lette løft

Det er en fornøyelse når kjedelige hjulskift klares i en fei.

Jekken fra Bahco løfter opp til tre tonn, og den er enkel å bruke.

Vi kan nesten ikke komme på et verktøy som er blitt mer grundig prøvekjørt her på nyhetssidene enn denne verkstedjekken fra Bahco. Den har nemlig vært lånt ut til hele nabolaget, og jobbet overtid i dagesvis da sommerdekkene skulle fjernes til fordel for vinterdekkene, og tilbake igjen til sommerdekk.

Kutt ut små, spinkle håndsvingsmodeller

Saken er den at når du først har sett en av naboene løfte bilen sin med 5-6 lette pumpinger på håndtaket til jekken, er det ingen ved sine fulle fem som lenger tenker på å rote med de spinkle håndsvingsmodellene.

Kort sagt, Bahcos 3 tonns jekk har gått sin seiersgang fra hus til hus – eller rettere sagt fra bil til bil i nabolaget. Ingen bil har hittil vært for stor til den hydrauliske jekken med doble stempler. Kun sju pumpinger skal til for å komme fra minimumshøyden på 130 mm, til den maksimale løftehøyden på 462 mm.

Et opplagt spleiseverktøy

Jekken er utstyrt med nylonhjul, slik at den ganske enkelt kan rulles i stilling – og fra nabo til nabo, mens løftesetet er gummibelagt for å skåne understellet.

Prisen på cirka 1550 kroner gjør at det kanskje er fornuftig å kjøpe den sammen med noen andre. Men du kan også kjøpe den alene, og se frem til å bli nabolagets mest populære innbygger – i hvert fall to ganger i året.

Bahco Baseline 3 tonns jekk

Det må bli alle fem stjernene til denne kraftkaren. Den kan fint komme til nytte også i et profesjonelt verksted.

Pris: 1550 kr.

  • Solid jekk som er enkel å bruke. Du merker at dette er kvalitet. ÷ Litt dyr. Du må regne med å betale litt for Bahcos merkenavn.

Akkurat nå leser andre ...

Mer fra kategorien Verktøy