Derfor bør du ha en verktøyveske

En myk verktøyveske kan være både et smart og praktisk alternativ til den klassiske, harde verktøykassen. Mange profesjonelle håndverkere har allerede valgt å skifte over til en verktøyveske, og det er flere gode grunner til å gjøre det samme for deg som gjør det selv-er.

Verktøyveske: Her er et eksempel på en verktøyveske fra Stanley

Her er et eksempel på en verktøyveske fra Stanley

En myk verktøyveske i slitesterkt materiale

Verktøyvesken er laget i et slitesterkt stoffmateriale, og den er ofte forsterket på utsatte steder, som for eksempel i bunnen. Den er derfor helt uten harde hjørner og skarpe kanter som fort kan lage riper og skrammer på dører, vegger og gulv.

Verktøyvesken er enkel å bære

Den myke konstruksjonen betyr også at vesken er mye mer behagelig å bære rundt på, enn en hard og kantete verktøykasse. Du kan uten problemer holde den inntil kroppen, og den er også ofte utstyrt med en stropp så den kan henges over skulderen.

Verktøyvesken har praktiske rom innvendig og utvendig.

Verktøyvesken har praktiske rom innvendig og utvendig.

Verktøyveske som ryggsekk

Hvis du ofte har med verktøyet på farten, kan det være en ide å velge en verktøyveske som er utformet som en ryggsekk. På den måten har du begge hendene ledig til for eksempel å løfte byggematerialer eller kofferter med elektrisk verktøy. Et lite minus med ryggsekken er dog at romsligheten ofte er litt begrenset.

Youtube:

Video

LES OGSÅ: Derfor er muttertrekkeren håndverkerens foretrukne valg

Verktøyvekse med fleksible rom

Det er ikke kun verktøyveskens ytre som er laget i stoff. Det meste av rommet inne i vesken er nemlig også utstyrt med et hav av små lommer og rom, laget i et slitesterkt stoffmateriale. I en klassisk verktøykasse kan mange harde rom ofte være mer i veien enn til nytte. Men de myke rommene og lommene kan enkelt presses sammen om de ikke skal brukes. På den måten er de aldri i veien.

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Verktøy