Derfor er et verktøybelte smart!

Med et verktøybelte har du begge hendene ledig til å jobbe med, samtidig som at du har enkel tilgang til alle tingene dine. Men et verktøybelte er ikke kun et verktøybelte. Les mer om de forskjellige modellene her.

Verktøybelte: Derfor er et verktøybelte smart!

Verktøybeltet fra Stanley er i lær og har både store og små lommer med plass til verktøy og skruer.

Et verktøybelte gir deg mulighet til å ha begge hendene ledig til å jobbe med, samtidig som at du har alt du trenger i beltet. Verktøybeltet kan derfor være med på å gjøre arbeidet ditt enklere og skru opp tempoet betydelig, ettersom du slipper hele tiden å måtte bøye deg eller lete etter forskjellige skruer og verktøy.

Spesiallaget verktøybelte

Verktøybeltet kommer i et hav av forskjellige utforminger som kan være mer eller mindre spesiallaget i forhold til den håndverkeren de er designet til. Elektrikeren har for eksempel behov for mange små lommer som gir orden og oversikt over de forskjellige skrutrekkerne og tengene arbeidet ofte krever. Tømreren har derimot ofte bruk for en eller to store lommer til skruer og spiker, samt noen mellomstore holdere til for eksempel hammeren, platesaksen eller skrumaskinen.

Velg det riktige verktøybeltet

Det er derfor en god ide å vurdere om du har bruk for et verktøybelte som gir deg en oversikt over verktøyet ditt eller et som kan inneholde masse skruer når du skal skru opp gipsveggen. Du kan også velge en mindre, spesiallaget versjon som kan gjøre begge deler.

Verktøybelte som byggesett

En annen mulighet er å velge et byggesett som gjør det mulig å designe ditt helt personlige verktøybelte som passer perfekt til dine behov. Det kan gjøres ved å velge et system hvor selve beltet og lommene kjøpes hver for seg. På verktøybeltet er det små fester der lommene kan settes fast. Hvilke lommer du kjøper, er avgjørende for funksjonaliteten på verktøybeltet. Fordelen med å velge et slikt system er også at du kan ha flere lommer liggende som kan skiftes ut, og på den måten får du brukt samme verktøybelte til flere forskjellige oppgaver.

Verktøybelte med seler

Skruer og verktøy kan raskt bli tungt. Derfor er det også mulig å kjøpe verktøybelter med seler som letter på belastningen. Til flere byggesett kan selene også kjøpes som ekstra tilbehør.

Verktøybelte med seler

På dette verktøybeltet fra Snickers kan både lommer og seler fjernes og skiftes ut etter behov.

Verktøybelte som vest

En annen måte å fjerne vekten fra hoftene dine er ved å droppe det klassiske verktøybeltet og i stedet velge en vest. En fordel med vesten er at den kan ha ekstra lommer på brystet.

Verktøybelte som vest

Verktøyvesten fra Stanley gir mulighet for ekstra lommer på brystet.

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Verktøy