Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Derfor er et verktøybelte smart!

Skriv ut Lagre artikkel

Med et verktøybelte har du begge hendene ledig til å jobbe med, samtidig som at du har enkel tilgang til alle tingene dine. Men et verktøybelte er ikke kun et verktøybelte. Les mer om de forskjellige modellene her.

Verktøybelte: Derfor er et verktøybelte smart!

Verktøybeltet fra Stanley er i lær og har både store og små lommer med plass til verktøy og skruer.

Et verktøybelte gir deg mulighet til å ha begge hendene ledig til å jobbe med, samtidig som at du har alt du trenger i beltet. Verktøybeltet kan derfor være med på å gjøre arbeidet ditt enklere og skru opp tempoet betydelig, ettersom du slipper hele tiden å måtte bøye deg eller lete etter forskjellige skruer og verktøy.

Spesiallaget verktøybelte

Verktøybeltet kommer i et hav av forskjellige utforminger som kan være mer eller mindre spesiallaget i forhold til den håndverkeren de er designet til. Elektrikeren har for eksempel behov for mange små lommer som gir orden og oversikt over de forskjellige skrutrekkerne og tengene arbeidet ofte krever. Tømreren har derimot ofte bruk for en eller to store lommer til skruer og spiker, samt noen mellomstore holdere til for eksempel hammeren, platesaksen eller skrumaskinen.

Velg det riktige verktøybeltet

Det er derfor en god ide å vurdere om du har bruk for et verktøybelte som gir deg en oversikt over verktøyet ditt eller et som kan inneholde masse skruer når du skal skru opp gipsveggen. Du kan også velge en mindre, spesiallaget versjon som kan gjøre begge deler.

Verktøybelte som byggesett

En annen mulighet er å velge et byggesett som gjør det mulig å designe ditt helt personlige verktøybelte som passer perfekt til dine behov. Det kan gjøres ved å velge et system hvor selve beltet og lommene kjøpes hver for seg. På verktøybeltet er det små fester der lommene kan settes fast. Hvilke lommer du kjøper, er avgjørende for funksjonaliteten på verktøybeltet. Fordelen med å velge et slikt system er også at du kan ha flere lommer liggende som kan skiftes ut, og på den måten får du brukt samme verktøybelte til flere forskjellige oppgaver.

Verktøybelte med seler

Skruer og verktøy kan raskt bli tungt. Derfor er det også mulig å kjøpe verktøybelter med seler som letter på belastningen. Til flere byggesett kan selene også kjøpes som ekstra tilbehør.

Verktøybelte med seler

På dette verktøybeltet fra Snickers kan både lommer og seler fjernes og skiftes ut etter behov.

Verktøybelte som vest

En annen måte å fjerne vekten fra hoftene dine er ved å droppe det klassiske verktøybeltet og i stedet velge en vest. En fordel med vesten er at den kan ha ekstra lommer på brystet.

Verktøybelte som vest

Verktøyvesten fra Stanley gir mulighet for ekstra lommer på brystet.

Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klikk her

Ny bruker? Få adgang nå!

Nullstill passord

Skriv inn e-postadressen din, så sender vi deg en e-post som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt.

Ugyldig e-postadresse

Sjekk e-posten din

Vi har sendt en e-post til som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt. Hvis du ikke finner e-posten, bør du se i søppelposten (uønsket e-post, «spam»).

Oppgi nytt passord.

Skriv inn det nye passordet ditt. Passordet må ha minst 6 tegn. Når du har opprettet passordet ditt, vil du bli bedt om å logge deg inn.

Passord er påkrevd
Vis

password_reset.form.password_is_changed

Din bestilling
Bestilling
Opprett Profil
Du er i ferd med å kjøpe tilgang til:
Artikkel: Derfor er et verktøybelte smart!
Total pris: 149 kr
Mer for mindre?
Få over 1000 byggeveiledninger og full digital tilgang for kun kr 29
    • Tilgang til over 1000 digitale byggeveiledninger
    • Du kan si opp abonnementet når som helst.
    • Etter tilbudet fortsetter du i løpende abonnement til kr 79 pr. måned
Kun kr 29 første måned
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbake
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake