Genial vakuumløfter

Du kan løfte ryggen skjev, og ende opp med å betale en formue til kiropraktoren, eller du kan nøye deg med å bruke pengene på en smartere måte. Lei deg en steinløfter, skån ryggen og få jobben gjort på halve tiden. Vi vet hva vi foretrekker.

En vakuumløfter gjør det harde arbeidet for deg

Med en vakuumløfter har 140 kg ALDRI føltes lettere.

Din egen vekt hjelper vakuumløfteren

Din egen vekt er avgjørende når hellene skal løftes på plass. Vakuumløfteren virker nemlig som en vippe. Jo mer vekt du presser ned i håndtaket med, desto flere krefter løfter maskinen med. Det er en både enkel og effektiv metode, som også er skånsom for kroppen.

1. Vakuumturbinen er ekstremt effektiv og sikrer et lynraskt sug på mindre enn et halvt sekund – også på porøse og utette heller.

2. Generatoren leverer 230 volt. Du slipper derfor å bekymre deg for besværlige ledninger.

3. Opphenget kan rotere 90 grader. Det gjør det lettere å legge hellen på plass. Opphenget gjør det også enkelt å skifte mellom forskjellige sugekopper og annet tilbehør.

4. Sugekoppen finnes i flere størrelser og former, og kan løfte opptil 140 kg. Det finnes også en spesialformet sugekopp som passer til kantstein.

Lei en vakuumløfter

AL-MOBIVAC, heter vakuumløfteren på bildet. Det er ikke sikkert du finner den samme til leie der du bor, men annet løfteutstyr til tunge betongheller finnes sikkert. Forhandler av denne løfteren er Alfreds Maskin & Utstyr AS. Les mer om den på www.alfredsmaskin.no

Flere sugekopper

Skal du legge mindre heller, kan sugekoppen skiftes til en bom med tre eller fire sugekopper. Løfteevnen er på 20 kg per kopp. Det er nok til en hagehelle på 40 x 40 x 5 cm.

Vakuumløfter: Bom med flere sugekopper

Her løfter vakuumløfteren flisene med en bom med tre sugekopper.

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Hagemaskiner