Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hvordan finner jeg skjulte vannrør?

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

De beste skannerne viser deg nøyaktig hvor du har tre, metall eller strøm skjult bak veggen.

De beste skannerne viser deg nøyaktig hvor du har tre, metall eller strøm skjult bak veggen.

Spørsmål

Jeg har kjøpt et hus som renoveringsobjekt, som jeg gleder meg til å pusse opp. Men hvordan finner jeg ut hvor det er vann og strøm i veggene?

Svar

Skjulte installasjoner har potensialet til å ødelegge et hvilket som helst gjør det selv-prosjekt. Kjører du en skrue i en pex-slange eller bajonettsagen gjennom en ledning, blir etterspillet fort kostbart. Derfor kan det lønne seg å leie eller kjøpe en multiskanner som kan hjelpe deg å finne ut hva som skjuler seg bak veggen. Prisen på skanneren settes generelt etter hvor mange forskjellige materialer den kan finne, og ikke minst i hvilken dybde den kan finne dem. Den mest vanlige funksjonen er dog evnen til å finne tre- og metallekter bak gipsplater, og til det får du greie modeller fra 300 til 1000 kroner.

Gjør det selvs anbefaling

I fjor testet vi multiskannere i Gjør Det Selv, og på bakgrunn av det kan vi klart anbefale Zircon HD70. Skanneren er enkel å bruke og avlese, og den har både god søkedybde og høy treffsikkerhet. Samtidig er Zircon HD70 relativt rimelig priset.

LES OGSÅ: Test av veggskannere

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake