Om produktet:

  • Effekt: 175 W
  • Friløpshastighet: 5-35.000 omdr./min
  • Tilbehør: 45 deler/3 forsatser
  • Vekt: 0,66 kg

Dremel har i stor grad satt sitt preg på markedet for multiverktøy, som kan brukes til å slipe, skjære, frese, pusse, polere og gravere. Særlig til småoppgaver, som krever spesiell finesse.

Den er en stor suksess hos mange hobbyfolk, men til hjemmet kan den også brukes til stort sett alle materialer, både myke og harde. Det understrekes av den nyeste utgaven; Dremel 4300.

Vi fant den nyttig til mange oppgaver den tiden vi hadde den til test. Da vi for eksempel skulle skjære toppen av en skrue, var det enkelt bare å ta frem den lille Dremel 4300. Jobben går selvsagt ikke like raskt som med en vinkelsliper, som er mye sterkere. Men jobben ble likevel utført både godt og i fin stil.

LES OGSÅ: På lager igjen: Få multisliperen før det er for sent!

Mange funksjoner

Det spesielle med Dremel 4300 er at det følger med et hav av tilbehør til forskjellige oppgaver i den praktiske kofferten. Maskinen har et godt og avtagbart LED-lys i fronten.

Når det skal skiftes tilbehør, er det nødvendig å dykke ned i den glimrende og godt illustrerte brukermanualen. Det er nemlig mange adaptere, og har du ikke brukt Dremel før, er det ikke alltid innlysende hvilket adapter som hører til hvilket verktøy.

Vi synes totalt sett at Dremel 4300 er et flott verktøy, selv om det kunne vært fint å slippe å bruke det med en ledning. Til gjengjeld er prisen grei. Når du lærer å kjenne verktøyet, gir det deg fantastiske muligheter.

DETALJER
LED
LED-lyset er fantastisk hjelpsomt til mange oppgaver. Lampen er avtagbar og kan vris 360 grader, så den lyser akkurat der du har behov for lys.
TILBEHØR
Kofferten som følger med, er fylt med et stort utvalg av blant annet slipestein, slipeskiver, slipebånd og polerskiver.

DREMEL 4300 MULTIVERKTØY

Hobbyfolket vil elske den kompakte Dremelen, som gir god valuta og mange muligheter for pengene. Til den gjennomsnittlige gjør det selv-er, gir maskinen god mening som supplement til større elektriske verktøy.

Pris: Cirka 1700 kroner

+

Ekstremt allsidig.

-

Mange deler å holde styr på.