Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Luftrenseren fjerner muggsoppen

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

I løpet av et par dager fjerner luftrenseren fra Vädra både mugg og sopp fra hytta og kjelleren. Samtidig forsvinner den vonde lukten.

Styrke og tid justeres enkelt med dreieknapper i fronten.

Er hytta stengt om vinteren, eller er kjelleren din fuktig, så vet du hvordan mugg og sopp lukter. Du kan lufte ut en ukes tid, for å fjerne det meste av lukten, men muggen og soppsporene vil fortsatt være der.

Du kan også være uheldig å ha fått en vond lukt i bilen, for eksempel etter å ha hatt et bilsykt lite barn som passasjer. Slike lukter er vanskelige å bli kvitt med hjelp fra bare en utlufting og en tepperens.

Luftrenser fjerner vond lukt

Med en luftrenser, kan du derimot fjerne slike vonde lukter i løpet av få dager, samtidig som de mikroskopiske soppsporene blir drept, og dermed borte.

Vi testet maskinen i en bil, som luktet så vondt at barna nektet å reise på ferie i den. Etter to døgn, ble bilen erklært 100 prosent luktfri av to meget kritiske tenåringer.

Det eneste vi kan utsette på denne maskinen, er prisen.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake