Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Varmtvannsvaskeren vasker alt

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Her er rengjøringsmaskinen du ikke visste at du manglet. Med en varmtvannsvasker kan du vaske alt fra skitne motorrom til algene på terrassen. Varmtvannsvaskeren kombinerer høyt trykk og høy temperatur, og vasker vekk skitt på enkelt vis.

Varmtvannsvaskeren vasker alt

En varmtvannsvasker er et opplagt redskap når båten skal vaskes ren for fett, skitt og alger.

Høytrykksvaskeren

Varmtvannsvaskeren er en høytrykksvasker på steroider. Maskinen har en innebygget oljefyr, som kan varme opp vannet til rett under kokepunktet (noen modeller kan også produsere damp). Derfor er varmtvannsvaskeren verktøyet du skal bruke når høytrykksvaskeren møter veggen. Forskjellen på de to, er som forskjellen på å ta den skitne oppvasken i kaldt eller varmt vann.

Stor variasjon i pris og evne

Varmtvannsvaskere finnes i flere størrelser og prisklasser. De minste er relevante for private, mens de større modellene er tiltenkt industrioppgaver. I tillegg til å være sterke til rengjøring, har varmtvannsvaskere vist seg å være effektive til å holde ugress borte og til å drepe alger.

Mange modeller

Varmtvannsvaskere finnes i mange størrelser, som strekker seg fra et fornuftig forbrukernivå og helt opp til maskiner som kan vaske ren en industriell svinesti.

Her viser vi en Kärcher HDS 5/15UX, som hører til blant de kompakte modellene.

  • Vekt: 80 kg
  • Høyde: 99 cm
  • Strøm: 230 V
  • Drivstoff: Diesel
  • Vanntrykk: 150 bar
  • Vannmengde: 450 l/t.
  • Vanntemperatur: 80 °C
  • Pris: cirka 25.000 kroner.

Smarte detaljer på varmtvannsvaskeren

Logg inn eller kjøp tilgang kjøp tilgang

Trykkstyrken styres på enden av skaftet

Modellen kan justeres med variabel trykkstyrke. På Kärcher-modellene justeres trykket ved hjelp av en mansjett, som sitter rett over håndtaket på vaskelansen.

Mange meter vannslange

Maskinen er tung, så den kommer med 15 meter heavy-duty-slange, som rulles opp på en medfølgende spole. Du kan altså vaske et stort område før du må flytte på maskinen.

Med eller uten såpe

Varmtvannsvaskeren fungerer både med og uten vaskemiddel. HDS 5/15UX har en såpeslange, som kan stikkes direkte i et spann med vaskemiddel.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake