Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Veggskanner: Slutt å gjette når du skal bore i veggen

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Få kontroll på hva du borer i før det er for sent. Du kan spare mange tusen kroner ved å bruke en veggskanner før du borer hull i veggen. Se hvorfor her.

vaegscanner

De færreste av oss har fullstendig kontroll på hvor hjemmets vannrør, ledninger og lekter er gjemt i veggene. Derfor er en veggskanner et perfekt verktøy som alle gjør det selv-ere burde ha i verktøykassen.

En veggskanner sladrer

De fleste veggskannere kan finne både vannrør, strøminstallasjoner og trelekter når du fører den over veggen. Med et enkelt "bip" forteller veggskanneren at det skjuler seg noe inne i veggen. Enkelt og veldig praktisk.

De fleste veggskannere viser på displayet om det er snakk om strømledninger, vannrør eller tre, slik at du vet om du kan bore eller ikke bore. Veggskanneren er altså smart å bruke før du begynner å bore.

Veggskanneren har flere navn

Veggskannere går under flere forskjellige navn. Noen kaller de lektesøkere, da veggskannere er gode til å finne trelekter i veggene, slik at du kan finne ut hvor du kan henge tunge ting på veggen.

Andre kaller veggskannere for multiskannere eller multidetektorer da de oftest er i stand til å finne flere forskjellige emner som kan være skjult i veggen. De fleste veggskannere håndterer alle de tre oppgavene. Noen av de dyreste veggskannerene kan til og med fortelle deg hvor dypt det gjeldende emnet ligger inne i veggen.

En veggskanner kan spare deg for store utgifter

En av de viktigste grunnene til å skaffe seg en veggskanner, er at den kan spare deg for mye penger. De billige hyllene fra IKEA kan fort bli et dyrt prosjekt, hvis du treffer et vannrør med bormaskinen når du skal henge dem opp. Det er også typisk at det skal skje i helgen, da det er ekstra dyrt å få en rørlegger til å komme innom. Dette kan veggskanneren redde deg fra.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake