De færreste av oss har fullstendig kontroll på hvor hjemmets vannrør, ledninger og lekter er gjemt i veggene. Derfor er en veggskanner et perfekt verktøy som alle gjør det selv-ere burde ha i verktøykassen.

En veggskanner sladrer

De fleste veggskannere kan finne både vannrør, strøminstallasjoner og trelekter når du fører den over veggen. Med et enkelt "bip" forteller veggskanneren at det skjuler seg noe inne i veggen. Enkelt og veldig praktisk.

De fleste veggskannere viser på displayet om det er snakk om strømledninger, vannrør eller tre, slik at du vet om du kan bore eller ikke bore. Veggskanneren er altså smart å bruke før du begynner å bore.

Få en veggskanner til 89 kroner akkurat nå!

Akkurat nå har vi et godt tilbud til deg. Du kan nemlig få 2 nummer av Gjør Det Selv og en multidetektor med veggskanner for kun 89 kroner. Du sparer 459 kroner.

Klikk på linken og les mer om det gode tilbudet. Du kan også se en video av veggskanneren: Les mer om det gode tilbudet og se video nå.

Veggskanneren har flere navn

Veggskannere går under flere forskjellige navn. Noen kaller de lektesøkere, da veggskannere er gode til å finne trelekter i veggene, slik at du kan finne ut hvor du kan henge tunge ting på veggen.

Andre kaller veggskannere for multiskannere eller multidetektorer da de oftest er i stand til å finne flere forskjellige emner som kan være skjult i veggen. De fleste veggskannere håndterer alle de tre oppgavene. Noen av de dyreste veggskannerene kan til og med fortelle deg hvor dypt det gjeldende emnet ligger inne i veggen.

En veggskanner kan spare deg for store utgifter

En av de viktigste grunnene til å skaffe seg en veggskanner, er at den kan spare deg for mye penger. De billige hyllene fra IKEA kan fort bli et dyrt prosjekt, hvis du treffer et vannrør med bormaskinen når du skal henge dem opp. Det er også typisk at det skal skje i helgen, da det er ekstra dyrt å få en rørlegger til å komme innom. Dette kan veggskanneren redde deg fra.

LES OGSÅ: Test av veggskannere - se testen her

REDAKSJONEN ANBEFALER: Få en veggskanner til kun 89 kroner!

Akkurat nå kan du få en veggskanner sammen med 2 nummer av Gjør Det Selv. For kun 89 kroner! Den ser slik ut:

Og den er faktisk mye mer enn bare en veggskanner. Det er nemlig en 6i1 multidetektor som både inneholder avstandsmåler, metalldetektor, strømdetektor, fuktmåler, voltmeter og termometer.

Se det gode tilbudet her: Ja, takk! Vis meg mer om 6i1 multidetektoren og det gode tilbudet!

Her kan du også se en video hvor vi demonstrerer 6i1 multidetektorens funksjoner: