Se de forskjellige typene verktøykasser

Verktøykassen har blitt videreutviklet. Nå kommer de i et hav av former, størrelser og materialer. Se hvilken verktøykasse som passer perfekt til DINE behov!

Verktøykasse: Se de forskjellige typene verktøykasser

Den tradisjonelle verktøykassen kommer enten i metall eller som denne nyere modellen i plastikk.

Den uunnværlige verktøykassen

Det sier nesten seg selv, men verktøykassen er perfekt til å oppbevare håndverktøyet ditt i. I tillegg er den helt uunnværlig om du skal ha med deg verktøysamlingen ut døren - hvis du for eksempel skal ha med verktøy i hagen, på hytta eller ut for å hjelpe venner eller familie.

Verktøykasse i metall

Tiden hvor verktøykassen kun var firkantet, blå, i stål og kunne åpnes på toppen er for lengst forbi. Og selv om den klassiske verktøykassen i metall fortsatt er et populært valg, så finnes det et hav av morsomme og interessante alternativer som kommer i et hav av former, størrelser og materialer.

Verktøykasse i tre

Verktøykassen i tre er ofte stor og romslig, og minner mest av alt om en verktøykiste. Den er ikke like hendig som de fleste andre alternativene, men den er særdeles egnet til mer stasjonær oppbevaring i verkstedet.

Verktøykasse i tre: Verktøykassen i tre er stor og romslig med plass til det meste.

Verktøykassen i tre er stor og romslig med plass til det meste.

Verktøykasse i tekstil

Denne typen kalles også en verktøyveske. En verktøykasse i tekstil er mye mykere enn modeller i tre eller metall. Den har ingen skarpe hjørner eller spisse kanter, og du unngår derfor å lage riper eller merker på gulv, vegger og møbler. Den myke innpakningen betyr også at denne typen verktøykasser er mye mer behagelig å transportere. Ofte er de også utstyrt med en bærereim som enkelt kan tas over skulderen og lette transporten ytterligere.

Verktøykasse: Verktøykasse i tekstil

Verktøyvesken kommer i mange varianter. Som denne åpne modellen som har bærereim, som du kan ta over skulderen. Men det finnes også verktøyvesker som kan bæres på ryggen som en mer tradisjonell ryggsekk.

Verktøykasse på hjul

Hvis du skal transportere mye og/eller tungt verktøy kan det være en god ide å velge en verktøykasse på hjul. For det meste består denne typen av flere mindre verktøykasser som enkelt kan stables oppå hverandre og klikkes eller låses sammen.

Verktøykasse på hjul

Verktøykassen på hjul fra Stanley har god plass til oppbevaring av verktøyet ditt.

Verktøykassens inndeling

Noen kasser består av et stort rom, mens andre har mange mindre inndelinger som kan være med på å gi en rask oversikt over verktøyet ditt. Du bør derfor vurdere hva som passer best til dine behov.

Velg riktig verktøykasse

Før du skaffer deg en ny verktøykasse, er det en god ide å vurdere hva ditt behov egentlig er. Skal den være enkel å transportere er en verktøyveske en god ide. Skal du ha mye verktøy med på farten kan du velge en verktøykasse på hjul. Skal den tåle at du kan stå på den, bør du kanskje velge en verktøykasse i metall. Og om du har bruk for en romslig verktøykasse som gir deg orden i verkstedet, kan du vurdere en stor kiste i tre.

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Verktøy