Her er det beste skjulet til søpla

Tusen takk til alle dere som har sendt inn bilder av de flotte, fantasifulle og praktiske tipsene til hvordan stygge avfallsdunker kan skjules. Vi har fått mange bidrag, og du kan se et stort utvalg av de kreative løsningene her.

VINNERPROSJEKTET

Løsningen er like enkel som den er elegant. Og skjulet gjør hva det skal: skjuler avfallsdunkene, slik at de ikke synes fra huset. Samtidig er de enkle å komme til for renovasjonsarbeiderne.

Vinnerprosjektet premieres med en lekker kapp-/gjærsag (KGS 216 M) fra Metabo. GRATULERER!

Jens Lodal: Løsningen hindrer spannene i å velte når det blåser. Samtidig sørger skjulet for at dunkene er lett tilgjengelige.

To vannrette spikerslag er skrudd fast på trykkimpregnerte stolper. Ytterst sitter kledningen av halve, loddrette granstokker.

Følgende bidrag vinner et bitssett i toppkvalitet – også fra Metabo.

Anders Myhre: Vi har utnyttet plassen ved siden av et uthus, til et tilbygg med plass til fire dunker.

Arne Johansson: Renovasjonsarbeiderne har fått enkel tilgang til dunkene – og like enkel mulighet for å sette dem tilbake på plass.

Gunnar Wiklöf: En elegant løsning, som er laget i samme farger som huset.

Alf G. Kihlström: En solid løsning på støpt fundament, kraftige stolper og trykkimpregnert tømmerkledning. Dunkene er godt skjult, og blåses ikke overende i hard vind.

Torleif Blom: Vi har valgt å bygge skjulet til dunkene slik at det er integrert med omgivelsene – i forlengelsen av gjerdet, og i de samme fargene.

Øverste del av fronten består av en topphengslet dør, som kan dyttes tilbake når avfallet skal kastes i dunkene.

Se mange flere alternativ her: Lesernes flotte søppelskjul

Akkurat nå leser andre ...

Mer fra kategorien Søppelskur