Søppelskur

Søppelskur, avfallsskur, søppelskjul eller avfallsskjul. Kjært barn har mange navn. Uansett hva du kaller det, pynter søppelskuret godt opp rundt stygge søppeldunker. I tillegg gir et søppelskur med tak ly og le for regn og snø. Her finner du inspirasjon og byggeveiledninger til bygging av søppelskur.

  Skjul søppeldunkene

  Søppelskur, også kalt avfallsskur, søppelskjul eller avfallsskjul, er et både praktisk og smart skur å ha i tilknytning til huset.

  Uansett hva du velger å kalle det, vil et søppelskur utvilsomt pynte opp rundt de ellers stygge søppeldunkene.

  Heldigvis trenger det ikke å være verken vanskelig eller dyrt å bygge et søppelskur selv. Det krever ingen store håndverkerevner å få et flott resultat, og for en relativt billig penge kan du bygge et moderne søppelskur.

  Det er mange fordeler ved å skjule søppeldunkene, og du kan altså både billig og enkelt bygge et søppelskur selv.

  Bygg søppelskur selv

  Et flott og moderne søppelskur fungerer som et pent skjul for søppeldunkene.

  Det er ofte enkelt å bygge et søppelskur, og det trenger heller ikke å koste deg en formue. De enkleste og billigste søppelskurene bygger du av billige trematerialer. Ønsker du noe mer solid og spesielt, kan du også mure opp et søppelskur.

  På denne siden finner du mange byggeveiledninger og inspirasjon til bygging av skjul til søppeldunker.

  Det er et hav av muligheter til hvordan et søppelskur kan se ut, og det er nesten bare fantasien som setter grensene.

  Søppelskur med tak

  Når du skal bygge et søppelskur, skal du ikke bare tenke over hva som vil se pent ut.

  Et søppelskur har nemlig også en praktisk funksjon, og det er derfor ikke nok å ha et pent søppelskur til søppeldunkene dine.

  Med et søppelskur kan du beskytte søppeldunkene mot all slags vær og vind. Det er derfor også en både pen og praktisk løsning å bygge et søppelskur med tak.

  Fordelene ved å bygge et tak, er ikke minst at søppeldunkene står beskyttet mot snø om vinteren, slik at du slipper å måke dem frem etter hvert eneste snøfall.

  Her får du en byggeveiledning til hvordan du bygger et flott søppelskur med tak.

  Det er enkelt å bygge et skjul til søppeldunker – også med tak. Du kan lett tilpasse størrelsen på søppelskuret før du bygger, slik at det passer til akkurat ditt behov og antallet søppeldunker.

  Søppelskur tegning

  I byggeveiledningene våre får du også arbeidstegninger, slik at du kan du se en søppelskur tegning, som du kan bruke når du skal bygge.

  Mulighetene når skal bygge søppelskur er nesten uendelige, og du kan designe, male og bygge et søppelskur akkurat slik du har lyst til. Et skjul til søppeldunkene er en billig løsning, som pynter opp og gjør søppeldunkene verdt å se på.