Byggeveiledning
Lett
Vanskelig
Sykkelskur

Trekk ut skuffen. Sett inn sykkelen. Lukk og lås sykkelskuret.

Et sykkelskur er en smart løsning om du vil sikre sykkelen din bak lås og slå og samtidig beskytte den mot vær og vind, men ikke har plass til en garasje. Mange velger også å oppbevare dyre sykler innendørs. Men om du veldig gjerne vil ha sykkelen ut og få litt ekstra plass bør du lese denne artikkelen.

Parker sykkelen i skuret

Dyre sykler er et enkelt og ettertraktet mål for tyver, men ved å bygge et avansert skur med en vogn på et skinnesystem, kan sykkelen enkelt plasseres på vognen, settes på plass og låses inn i sykkelskuret.

Avansert sykkelskur

La oss begynne med en innrømmelse: Det finnes enklere måter å sette sykkelen inn i le på, enn ved å bygge dette sykkelskuret. Sykkelskuret består nemlig av et skinnesystem med en vogn, som gjør at du kan parkere sykkelen i en lav, værsikker boks, som låses med et beslag. Men en av våre byggeeksperter falt fullstendig for det elegante sykkelskuret da han så det på nettet en dag.

Mer enn et låst sykkelskur

Han falt ikke kun for sykkelskuret fordi det gjør det mulig å passe godt på syklene til familien, men også fordi sykkelskuret er opplagt for en forhage der det ikke er plass til en bod eller et sykkelskur i tradisjonell høyde.

Sykkelskur til andre ting enn bare sykler

Det er mange muligheter til å innrede og dermed skreddersy sykkelskuret til andre ting enn bare sykler. Sykkelskuret kan også tilpasses til for eksempel barnevogner og utendørs leketøy.

Et utfordrende gjør det selv-prosjekt

Det er ikke helt enkelt å sette sammen et skinnesystem, tenke ut og innrede en vogn og bygge et skur til den. Men om du følger våre eksperters detaljerte trinn for trinn-veiledning til et lekkert sykkelskur, kan de fleste erfarne gjør det selv-ere henge med. Du får en komplett materialliste til prosjektet, og det tar en ukes tid å bygge sykkelgarasjen. God fornøyelse!