Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Sykkelskur

Lag et flott tak eller et skur til syklene, scooteren eller barnevognen. Her finner du mange gode og inspirerende byggeveiledninger du kan jobbe ut fra, uansett om du vil bygge et lett, raskt og billig takoverbygg, eller en egen liten bygning. Les også artiklene under punktet ‘før du setter i gang’. Da blir du best mulig forberedt til et godt resultat, som holder i lengden.

Alle artikler om sykkelskur

Få bedre orden med et sykkelskur

Vi nordmenn elsker å sykle, men for mange hjem er oppbevaringen av tohjulingene litt av en utfordring. Mange husstander har ofte en mer enn en sykkel som det må finnes plass til. Men det er håp.

Bygg sykkelskuret selv

Som en gjør det selv-er, kan du nemlig enkelt bygge ditt eget sykkelskur i tre, eller lage et sykkelstativ, slik at tohjulingene kan gjemmes bort og kanskje skjermes mot vind og uvær når de ikke er i bruk. Syklene har nemlig ikke godt av å bli utsatt for regn i lengre perioder hvis du ikke vil at de skal ruste.

Halvtak til sykler eller oppheng i kjelleren

Det finnes et hav av stilige gjør det selv løsninger når du skal bygge sykkelskur selv, og vi har samlet en rekke gode og veldig forskjellige sykkelskur på denne siden. Du kan for eksempel bygge et klassisk sykkelskur, et halvtak til sykler, et sykkelstativ med blomsterkrukker, sykkeloppheng til kjelleren eller et lite sykkelskur i tre, der syklene står på høykant. Du kan velge å følge byggeveiledningene fra start til slutt, eller la deg inspirere og bygge videre på byggeveiledningene selv.

Bygg sykkelskur med parkering på høykant

Har du vanskelig for å finne plass på tomta til et stort sykkelskur, samtidig som du vil at sykkelen skal stå i le for vind og uvær - så finnes det håp. Du kan nemlig bygge et sykkelskur eller en sykkelparkering der syklene parkeres på høykant. Vi har en løsning som kan fungere innendørs, for eksempel i kjelleren eller på kontoret, eller en løsning som kombineres med et kompakt sykkelskur utendørs.

Bygg sykkelskuret i tre

Våre forskjellige sykkelskur varierer i vanskelighetsgrad. Det er både superenkle prosjekter til nybegynneren og litt mer utfordrende prosjekt til deg som liker det, der du kan bygge din egen sykkelgarasje med et avansert skinnesystem og trygg avlåsing. Uansett hvilken løsning du velger, får du muligheten til å jobbe masse med tre. God fornøyelse!

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake