Halloween pyntdu kan lage selv

Halloween nærmer seg, og den amerikanske tradisjonen, som også er blitt populær her hjemme, byr på masser av utfordringer for oss gjør det selv-ere. Vil du gjøre litt ekstra ut av kvelden for barna (eller bare skremme dem litt), så er det mye inspirasjon å finne her.

Halloweenpynt gjør det selv

VIDEO: Dekorer gresskar som en ekte gjør det selv-er!

Halloween betyr gresskar, godteriposer og skumle skapninger. For en gjør det selv-er betyr høytiden mange muligheter til å få brukt noen av restematerialene som har blitt til overs etter årets mer seriøse prosjekter.

Halloweenpynt 1: Svevende Harry Potter-lys

Lag hygge og magi i beste Galtvort-stil, med limpistol og fiskesnøre.

Gjør det selv: Harry Potter-lys

Halloweenpynt 2: Gravstein på 10 minutter

Mangler du en uhyggelig gravstein du kan ha i hagen? I såfall krever denne bare en plate isopor og noen malingsrester ...

Gjør det selv: 10 minutters-gravstein

Halloweenpynt 3: Avkappet hode i kjøleskapet

Det krever litt fototeknisk innsats, men effekten av det avkappede hodet på glass er overveldende! Du velger selv om det skal være et selvportrett eller kanskje et bilde av svigermor ...

Gjør det selv: Avkappet hode på glass

Halloweenpynt 4: Skremmende statue

Har du lyst på et litt større prosjekt, er denne statuen et godt tips til noe som kan bli nabolagets mest uhyggelige Halloweenpynt.

Gjør det selv: Mann på pidestall

Halloweenpynt 5: Bodybag av gamle aviser

Blant det absolutt rimeligste, men ikke desto mindre skremmende Halloweenpynt, er denne klassiske likposen. Den krever bare en bunke gamle aviser, et par søppelsekker og litt gaffateip.

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Dagligdags