Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Lesernes flotte fuglehus - 1

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Tusen takk til alle dere som har deltatt i konkurransen vår, og sendt inn bilder av deres fantastiske fuglehus. Kreativiteten er helt overveldende, og dessverre har vi ikke plass til å vise alle fuglehusene. Forhåpentlig kan de forskjellige bildene vi viser, skape inspirasjon til å bygge enda flere boliger for fuglene.

VINNER:

"Jeg har bygget et annerledes fuglehus til sommerens kommende campinggjester," skriver Jan. Vi gir Jan fullstendig rett. Fuglehuset er både annerledes, flott utført med mange detaljer og humoristisk. Takk for det herlige bidraget, og lykke til med gressklipperen – den går så stille at den forhåpentlig ikke skremmer vekk "campinggjestene" dine.

Allan har laget et fuglehus til de flotte svalelignende tårnseilerne. Huset er loddet sammen av sinkplater, og montert litt fremskutt på gavlveggen for å redusere risikoen for fugleskitt på veggen. På baksiden er det boret hull, slik at kassen ikke blir for varm.

Dagen etter at Mona var ferdig med dette flotte huset, flyttet det inn en kjøttmeis. Huset er bygget av vannfast kryssfinér. Det har fått et lag utendørs flislim, og er deretter kledd med småstein. Stråtaket er limt fast.

Dette glade ansiktet har Per-Tore laget til blåmeiser. Kassen er laget av høvlet furu. Taket er kledd med takbelegg.

Hos Mikkel kan fuglene bo i rekkehus.

Klikk her og se mer >>

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake