Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Fuglebrett-fuglehus

Om du vil ha liv i hagen er det en god ide å bygge et flott fuglehus eller fuglebrett hvor hagens gjester kan finne mat. Vi gir deg inspirasjon til å bygge et fuglehus og viser hvordan du gjør det.

Fuglebrett og fuglehus gir liv i hagen

Det er få ting som gjør hagen så hyggelig som litt fugleliv. Men fuglene må lokkes, slik at de velger hagen din og ikke naboens. Det gjør du med et fuglehus eller et fuglebrett. Om du gjør hagen din til et attraktivt spisekammer, kommer nok fuglene også. Et hjemmelaget fuglehus eller fuglebrett er en smal sak for enhver gjør det selv-er.

Få inspirasjon til et hjemmelaget fuglehus og fuglebrett

Vi gir deg mange gode ideer til flotte fuglehus og fuglebrett, som du enkelt kan bygge selv. Som du kan se på disse sidene, er fuglehus og fuglebrett populære prosjekter blant Gjør Det Selv sine lesere, som gjennom årene har sendt oss deres beste tips på lokkemidler til fuglene.

Enkelt fuglebrett med sink og stolpespyd

Et flott, hjemmelaget fuglebrett er enkelt å bygge. Du kan se det vi har laget i en trinn for trinn-veiledning. En stolpe, et stolpespyd og noen sinkplater er faktisk alt som skal til. Med enkle verktøy til rådighet, kan du bare på en enkelt formiddag bygge et flott fuglebrett.

Plasser fuglehuset eller fuglebrettet ditt med omtanke

Fuglebrettet blir midtpunktet for hagens fugleliv, men det blir også et potensielt spisebord for katter. Derfor må du gjøre det så vanskelig som mulig for katter å komme i nærheten av fuglebrettet. Plasser det gjerne i nærheten av en busk, slik at fuglene kan gjemme seg, men samtidig må det også være fritt utsyn, slik at katten ikke kan ligge på lur.

Uendelige muligheter med fuglehus

Det er virkelig kun fantasien som setter grenser når du skal bygge et fuglehus. Det så vi også fra alle bildene leserne sendte inn. Men tenk over hvilke fugler du gjerne vil ha i hagen. Jo større fugl, desto større må hullet i fuglehuset være - det er forskjell på en svarttrost og en bokfink.

Din bestilling
Bestilling
Opprett Profil
Du er i ferd med å kjøpe tilgang til:
Total pris: null kroner
Mer for mindre?
Få over 1000 byggeveiledninger og full digital tilgang for kun 29 kroner
    • Tilgang til over 1000 digitale byggeveiledninger
    • Du kan si opp abonnementet når som helst.
    • Etter tilbudet fortsetter du i løpende abonnement til kr 79 pr. måned
Kun kr 29 første måned
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbake
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake