Lag et lekkert hagebord i en fei

Mangler du et hagebord med plass til alle gjestene, eller bare ditt helt eget, elegante bord til terrassen? Her gir vi deg tre gode alternativ, med trinn for trinn-veiledninger.

Vil du lage et rustikt hagebord som kan være klart til gjestene allerede i kveld? Eller et elegant fliskledd bord, som ser dyrt ut, uten å være det? Eller kanskje hagemøbelsettet som kan slås sammen når sommeren går på hell? Du bestemmer selv. Oppskriftene får du her.

1. Det raske hagebordet

Hagebord med gjester

Du bestemmer selv størrelsen, og det kan være klart på en dags tid.

Med sin helt enkle, men solide oppbygging, er dette hagebordet enkelt å lage. Du kan justere oppskriften og lage det så langt som du selv vil, eller du kan lage det etter tegningen vår. Da har du et flott, stort hagebord allerede i morgen.

BYGGEVEILEDNING: Solid hagebord

2. Elegant hagebord med fliser

Hagebord med fliser

En enkel konstruksjon med flott bordplate av keramiske fliser.

Med sin flotte bordplate, laget av keramiske fliser, ligner dette bordet et dyrt designprodukt. Men ikke bare koster det under en tusenlapp; det er faktisk også ganske enkelt å lage.

BYGGEVEILEDNING: Elegant med keramiske fliser.

3. Sammenleggbart bord med benker

Bordet kan, akkurat som benkene, slås sammen og pakkes vekk.

Dette hagebordet er helt klassisk. Men det kan noe de færreste kjøpebordene kan: Når vinteren nærmer seg, kan du slå det sammen så det nesten ikke tar plass i boden.

I tillegg kan du lage en benk eller to til hagebordet – som selvfølgelig også kan slås sammen.

BYGGEVEILEDNING: Slå sammen hagebordet.

Akkurat nå leser andre ...

Mer fra kategorien Hagemøbler