Hagemøbler

Innred hagen din med små, hyggelige kroker med hagemøbler. Enten du skal friske opp de gamle hagemøblene eller om du vil kaste deg ut i å bygge dine egne, finner du inspirasjon og veiledning til hvordan du skal gjøre det.

Billige hagemøbler

Det kan fort bli en dyr affære å møblere hagen. Men har du pågangsmot til å bygge hagemøblene selv, kan det være mye penger å spare. Samtidig har du muligheten til å tilpasse de hjemmelagde hagemøblene helt etter hagens mål og dine egne ønsker om for eksempel materialer.

Bygg hagemøbler selv

Nesten uansett hvilket hagemøbel du har bruk for, kan du velge å bygge det selv.
På denne siden har vi samlet en rekke av våre egne favoritter. Du kan velge å bygge prosjektene direkte etter byggeveiledningene, eller la deg inspirere og tilføye egne justeringer og gjøre de hjemmebygde hagemøblene skreddersydd og perfekte.

Hjemmelagde hagemøbler

På denne siden finner du benker i tre, benker i betong, bord med benk og bord uten benk, liggestoler, lounge-møbler og mange, mange flere gjør det selv-hagemøbler. Det er nok å sette i gang med. Samtidig er det spennende bygg selv-hagemøbler som passer både nybegynnere og erfarne gjør det selv-ere.

Bygg en amerikansk Adirondack-stol

En amerikansk Adirondack-stol med rygg og buet sete er etter hvert litt av en klassiker. I tillegg er den veldig behagelig å sitte eller ligge i. I den detaljerte byggeveiledningen kan du se hvordan du kan bygge en Adirondack-stol med skammel for cirka 2000 kroner.

Bygg en hagebenk

Opp gjennom årene har vi bygget mange benker i forskjellige størrelser, former og materialer. For å gjøre det mer oversiktlig for deg, har vi sortert hagebenkene fra de andre gjør det selv-hagemøblene, og samlet dem på et sted. da blir det enda enklere for deg å få gode ideer til hvordan du kan bygge en hagebenk.

Bygg et hagebord

Et godt hagebord er også en sikker vinner og et flott gjør det selv-hagemøbel, som du kan få glede av i mange år. Derfor har vi samlet tre flotte hagebord du kan bygge selv. God fornøyelse!

Side 1 / 2