Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hagemøbler

Innred hagen din med små, hyggelige kroker med hagemøbler. Enten du skal friske opp de gamle hagemøblene eller om du vil kaste deg ut i å bygge dine egne, finner du inspirasjon og veiledning til hvordan du skal gjøre det.

Billige hagemøbler

Det kan fort bli en dyr affære å møblere hagen. Men har du pågangsmot til å bygge hagemøblene selv, kan det være mye penger å spare. Samtidig har du muligheten til å tilpasse de hjemmelagde hagemøblene helt etter hagens mål og dine egne ønsker om for eksempel materialer.

Bygg hagemøbler selv

Nesten uansett hvilket hagemøbel du har bruk for, kan du velge å bygge det selv.
På denne siden har vi samlet en rekke av våre egne favoritter. Du kan velge å bygge prosjektene direkte etter byggeveiledningene, eller la deg inspirere og tilføye egne justeringer og gjøre de hjemmebygde hagemøblene skreddersydd og perfekte.

Hjemmelagde hagemøbler

På denne siden finner du benker i tre, benker i betong, bord med benk og bord uten benk, liggestoler, lounge-møbler og mange, mange flere gjør det selv-hagemøbler. Det er nok å sette i gang med. Samtidig er det spennende bygg selv-hagemøbler som passer både nybegynnere og erfarne gjør det selv-ere.

Bygg en amerikansk Adirondack-stol

En amerikansk Adirondack-stol med rygg og buet sete er etter hvert litt av en klassiker. I tillegg er den veldig behagelig å sitte eller ligge i. I den detaljerte byggeveiledningen kan du se hvordan du kan bygge en Adirondack-stol med skammel for cirka 2000 kroner.

Bygg en hagebenk

Opp gjennom årene har vi bygget mange benker i forskjellige størrelser, former og materialer. For å gjøre det mer oversiktlig for deg, har vi sortert hagebenkene fra de andre gjør det selv-hagemøblene, og samlet dem på et sted. da blir det enda enklere for deg å få gode ideer til hvordan du kan bygge en hagebenk.

Bygg et hagebord

Et godt hagebord er også en sikker vinner og et flott gjør det selv-hagemøbel, som du kan få glede av i mange år. Derfor har vi samlet tre flotte hagebord du kan bygge selv. God fornøyelse!

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake