Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Fjern saltutslag

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Er det veldig fuktig på arbeidsstedet, eller er mursteinene som er brukt under arbeidet veldig fuktige, vil det gi hvite skjolder, som er saltutslag på murverket.

Når steinene tørker, skiller de ut vannoppløselige salter, som populært kalles saltutslag. Men faktisk er det mer enn 20 forskjellige slags salter som skaper krystallene. Saltutslag er imidlertid ikke skadelig for murverket, det er utelukkende kosmetisk.

Det er ingen vits i å forsøke å vaske av saltene med vann. Det vil bare medføre at saltene trekker inn i murverket. I stedet bruker man en stiv børste eller kost til å feie av saltutslag med.

En måte å redusere risikoen for saltutslag på er for eksempel å stable mursteinene opp på en trepall, så de ikke er i direkte kontakt med jorda.

Endelig skal man alltid dekke til murverket for regn når man stopper opp i arbeidet. På den måten tar det ikke opp vann under oppførelsen.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake