Galleri: Fantastiske prosjekt av gamle paller

Du blir full av beundring når noe så enkelt som en pall blir forvandlet til flotte møbler, plantekasser, ja hele hus ... Her er 34 fantastiske prosjekt, som alle begynte med en pall.

Innendørs møbler av paller

Du kan selvsagt male dem hvis du har lyst, men innendørs holder ubehandlede paller seg fint uten vedlikehold. Vær oppmerksom på at du kun bør bruke EUR-paller og DS-paller innendørs – andre palletyper kan være trykkimpregnerte eller behandlet med giftige og helseskadelige stoffer.

Terrassemøbler av paller

Paller gir et rått og flott utseende til terrassemøblene. Skal pallene stå ute, er det viktig med et godt lag trebeskyttelse eller maling.

Senger av paller

Var det noen som nevnte en svevende seng? Eller lys under sengen? Du har mange spennende muligheter med paller ...

Plantekasser og loddrette bed av paller

Det er allerede en klassiker ... å bruke paller til krydderurter, salat, jordbær og grønne planter. Sørg for å unngå trykkimpregnerte paller hvis du dyrker spiselige vekster.

Kjøkken og bad av paller

Legg et tykt lag maling eller lakk på pallene, så har du fikse og funksjonelle byggeklosser til kjøkken eller bad på ingen tid – og til en veldig rimelig penge.

Hele hus bygget av paller

Hvis du virkelig trenger utfordringer, kan du jo gi deg i kast med et av disse prosjektene. En naturlig ventilasjon er i hvert fall sikret med paller som byggeklosser.

Akkurat nå leser andre ...

Mer fra kategorien Møbler