Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Møbler

Bygg dine egne møbler og skreddersy dem slik at de passer presist til ditt hjem og dine behov. På disse sidene kan du samle masse inspirasjon og finne trinn for trinn byggeveiledninger til hvordan du kan bygge dine egne møbler.

Bygg møbler selv

Noen ganger er det både morsommere og billigere å bygge sine egne møbler. Og du sparer ikke bare masse penger – du får også muligheten til å bygge møbler som passer akkurat til dine behov. Når du bygger møbler selv, kan du også få helt unike møbler ingen andre har. På den måten kan møbler du har bygget selv sette et personlig preg på boligen din.

Bygg ditt eget bord

Et hjemmelaget bord er et opplagt møbel du kan bygge selv. Hvis du vil gi deg i kast med å lage møbler selv, er et bord med linoleum et fint sted å begynne. Linoleum er et flott og robust valg til en bordplate, og det er i tillegg enkelt å vaske. Med andre ord – du kan bruke et hjemmelaget linoleumsbord i alle rommene i boligen.

Bygg en plassbesparende seng

En annen fordel ved å bygge møbler selv, er at du kan skreddersy dem slik at de passer akkurat til din bolig og dine behov. Om du har liten plass i hjemmet, kan det være en fordel å tenke plassbesparende løsninger. Her er det opplagt å vurdere om du kan frigjøre plass ved å lage en vegghengt seng. Altså en seng som ikke tar plass når den ikke blir brukt. En hjemmelaget seng gir deg nærmest et ekstra rom på dagtid, når sengen er gjemt bort.

LES OGSÅ: Bygg en veggseng

Bygg et skreddersydd garderobeskap

Garderobeskap tar stor plass i hjemmet og opptar store mengder gulvplass. Derfor kan det være en stor fordel om du kan bygge et garderobeskap der rommet ikke blir ordentlig utnyttet. På den måten vil du få mer plass der garderobeskape egentlig skulle stått, og du utnytter en ellers ikke brukbar plass i hjemmet. Med et bygg-selv-møbel som et garderobeskap, har du også muligheten til å bygge det akkurat til dine behov for oppbevaring.

LES OGSÅ: Bygg et lekkert garderobeskap selv

Bygg dine egne møbler

Det er altså flere gode grunner til å kaste seg ut i et prosjekt med bygg-selv-møbler. Det kan være en fordel om du har en trang leilighet, da du med bygg-selv-møbler kan skreddersy dine løsninger slik at de ikke tar opp for mye plass i boligen. Å bygge dine egne møbler er også med på å skape unike løsninger som setter et personlig preg på boligen. Og sist, men ikke minst – så er et bygg-selv-møbel ofte billigere enn om du skal ut og kjøpe et nytt møbel.

Din bestilling
Bestilling
Opprett Profil
Du er i ferd med å kjøpe tilgang til:
Total pris: null kroner
Mer for mindre?
Få over 1000 byggeveiledninger og full digital tilgang for kun 29 kroner
    • Tilgang til over 1000 digitale byggeveiledninger
    • Du kan si opp abonnementet når som helst.
    • Etter tilbudet fortsetter du i løpende abonnement til kr 79 pr. måned
Kun kr 29 første måned
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbake
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake