Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Monter vaskekum  

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Før du skal montere en oppvaskkum i kjøkkenbenken, er det viktig at du smører kanten med sanitetssilikon som er antimugg-behandlet.

Legg et godt lag på hele kanten, og bruk en sparkel til å jevne det ut, slik at silikonen dekker hele utskjæringskanten. Tørk av overskytende silikon, og gi deretter benkeplaten en god omgang med treolje.

Det finnes flere forskjellige typer treolje, og de fleste er utmerkede. Men ofte anbefaler benkeplateprodusenten selv den han synes er best til de ulike tresorter. Mens platen trekker olje, gjøres kummen klar.

Monter vannkranen. Legg merke til treklossen som håndverkeren har montert. Den fordeler trykket fra vannkranen ned på den tynne platen. Dermed kommer kranen til å sitte bedre fast. Før kummen legges på plass, gir håndverkeren hele kanten en tykk stripe silikon.

Det er primært for å hindre vann i å renne innunder kummen, men det medvirker også til å holde den på plass i utskjæringen. Trykk den godt ned før du strammer til beslagene under kummen. Kummen er nå på plass og klar til bruk.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake