Du får med alt du trenger i esken: Tetningsmasse, herder og plastsparkel.

Du får med alt du trenger i esken: Tetningsmasse, herder og plastsparkel.

Det er ikke så ofte du har en utett radiator, men en håndkletørker kan faktisk fort bli lekk i en sveiseskjøt. Særlig hvis du ville spare noen kroner den gangen den ble kjøpt inn.

Håndkletørkeren vår hang i huset da vi flyttet inn, men etter et års tid boblet lakken opp to steder, og rustent vann begynte å lage flekker på håndklærne. Etter en runde med sandpapir, viste det seg at det var et par langsgående sprekker i jernet på de vannrette rørene.

Vi kjøpte en pakke Leak-Fix, som er beregnet til å tette blant annet radiatorer, og smurte det på de rengjorte sprekkene. Etter et kvarters tid slipte vi alt glatt, og malte med akrylemalje.

Det holder fortsatt etter ett år, så jeg venter med å kjøpe en ny håndkletørker. Det eneste minuset er at du må jobbe raskt, du har nemlig kun fem minutters effektiv arbeidstid.

PLASTIC PADDING LEAK FIX

3,5 stars

Tokomponent reparasjonsmasse, som kleber på og tetter nesten alt. Du skal være litt rask, for etter fem minutter kan ikke massen brukes lenger. Den blir steinhard og slipeklar på 10-15 min.

Pris: 69 kroner for 85 ml, inkludert herder og plastsparkel

+

Tetter nesten alt.

÷

Meget kort arbeidstid.