Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Lapp en lekk radiator på 10 minutter

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

En utett radiator eller håndkletørker skal selvsagt skiftes ut. Men før rørleggeren kommer, skal du ha stoppet lekkasjen. Det klarer du med Leak-Fix.

Du får med alt du trenger i esken: Tetningsmasse, herder og plastsparkel.

Det er ikke så ofte du har en utett radiator, men en håndkletørker kan faktisk fort bli lekk i en sveiseskjøt. Særlig hvis du ville spare noen kroner den gangen den ble kjøpt inn.

Håndkletørkeren vår hang i huset da vi flyttet inn, men etter et års tid boblet lakken opp to steder, og rustent vann begynte å lage flekker på håndklærne. Etter en runde med sandpapir, viste det seg at det var et par langsgående sprekker i jernet på de vannrette rørene.

Vi kjøpte en pakke Leak-Fix, som er beregnet til å tette blant annet radiatorer, og smurte det på de rengjorte sprekkene. Etter et kvarters tid slipte vi alt glatt, og malte med akrylemalje.

Det holder fortsatt etter ett år, så jeg venter med å kjøpe en ny håndkletørker. Det eneste minuset er at du må jobbe raskt, du har nemlig kun fem minutters effektiv arbeidstid.

LES OGSÅ: Slik reparerer du en radiator som ikke virker

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake