De 7 mest populære prosjektene akkurat nå

Det finnes over 1000 forskjellige prosjekter som du kan kaste deg over på Gjør Det Selvs hjemmeside. Her kan du se de 7 mest populære AKKURAT NÅ.

Som abonnent på Gjør Det Selv har du tilgang til over 1000 byggeveiledninger, materialguider, tester av verktøy, anmeldelser, nyheter, håndverkertips og videoer på norsk.

Her er de 7 prosjektene som er mest populære blant våre lesere akkurat nå.

De 7 mest populære prosjektene akkurat nå

Til krig mot steinlav
Hva er egentlig steinlav og hvordan blir du kvitt det? Vi tester 4 forskjellige metoder og kårer en klar vinner.

Støp et bålfat på enkelt vis
Med to murerbaljer kan du enkelt støpe et lekkert bålfat som garantert vil bli et samlingssted for mange hyggelige sommerkvelder.

Enkelt OG billig høybed
Høybed er geniale! Hvis du vil dyrke grønnsaker, men ikke vil bruke lang tid på å luke ugress, er høybedet noe for deg. Vi lærer deg å bygge billige høybed.

Så enkelt slipper du ugress
En sterk fuge er veien til en ren og ugressfri beleggning. Vi går gjennom 7 forskjellige fugetyper. Se her hvilken type du burde velge.

Gjør PLENEN sterk med gjødsel
Du er nødt til å hjelpe gresset med å beseire ugress og mose. Derfor kommer du ingen vei uten hjelp fra gjødsel. Her får du våre tips til optimal gjødsling.

Bygg verdens enkleste pizzaovn
Gjør som en av Gjør Det Selv sine lesere og bygg verdens enkleste pizzaovn rundt en pilatesball. Det er billig, smart og det funker.

Lag en putekasse i TOPPKLASSE
Er du lei av å bruke penger på putekasser som ikke holder? Lag da en hjemmelaget putekasse i toppkvalitet. Du får den som du vil – og det er både enkelt og billig!

Få tilgang til alle prosjektene på Gjør Det Selvs hjemmeside!

Det er ingen binding når du benytter deg av tilbudet. Det betyr at du kan si opp abonnementet akkurat når det passer deg.

1 måneds tilgang for kr 29:

GJØR DET SELV – din garanti for et godt resultat

I snart 50 år har Gjør Det Selv inspirert og hjulpet nordmenn med små og store prosjekter i hus og hage.

Sammen med dyktige håndverkere har vi utviklet mange tusen byggeveiledninger til terrasser, skillevegger, gulv, innkjørsler, carporter og mye mer.

Vi har beskrevet tusenvis av byggematerialer, minst like mange verktøy, og vi har renovert utallige kjøkken og bad.

I alle år har vi samarbeidet med eksperter innen byggfagene og holdt oss ajour med byggforskriftene.

Når du følger veiledningene våre, får du et godt resultat, og du kjenner gjeldende lover og regler, slik at du slipper å bekymre deg for både våtromsmembran og dampsperre.

Gjør Det Selv er uavhengig av produsenter og annonsører. Derfor kan du stole på verktøytestene våre. Vi velger selv de maskinene vi vil teste, og alt verktøy utsettes for nøyaktig de samme harde prøvelsene.

Du får tilgang til over 1000 byggeveiledninger

Terrasser, bad, skillevegger, innkjørsler, fliser, kjøkkener, gulv, vinduer og dører.

Gjør Det Selv har detaljerte veiledninger til alle tenkelige prosjekt i hus og hage.

Vanskelighetsgrad, pris og tidsforbruk er tydelig angitt i starten av alle byggeveiledninger. Det gir oversikt og gjør det enkelt for deg å velge riktig veiledning.

Dette får du i en byggeveiledning:

  • Trinn-veiledning: Veiledningene er bygget logisk opp og går systematisk frem, trinn for trinn. Det er bilder av alle vanskelige detaljer og forklarende, norske tekster.
  • Komplett materialliste: Takket være en komplett materialliste kan du se hva som skal brukes, og du slipper for å kjøre til byggvarehuset hver gang du mangler noe.
  • Arbeidstegninger med mål: Detaljerte arbeidstegninger viser mål, vinkler og konstruksjonsprinsipper.
  • Videoer på norsk: I våre mange videoer øser profesjonelle håndverkere av deres erfaring, og viser akkurat hvordan jobben skal gjøres.
  • 3D-modeller du kan vri og vende: Du kan vri og vende 3D-modellene våre, og du kan zoome inn og se detaljer i konstruksjonen som du ellers måtte gjette deg til. Det gjør jobben mye enklere.

Kom i gang nå – 1 måneds tilgang for kr 29:

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Om Gjør Det Selv