Om Gjør Det Selv

I snart 50 år har GJØR DET SELV inspirert og hjulpet nordmenn med små og store prosjekter i hus og hage. Sammen med dyktige håndverkere har vi utviklet flere tusen byggeveiledninger til terrasser, skillevegger, gulv, innkjørsler, carporter og mye mer. Når du kjøper et abonnement på Gjør Det Selv, får du tilgang til alt innhold på hjemmesiden.

Din garanti for et godt resultat

Vi har beskrevet tusenvis av byggematerialer, minst like mange verktøy, og vi har renovert utallige kjøkken, stuer, soverom og bad. I alle år har vi samarbeidet med fagfolk og holdt oss ajour med byggforskriftene.

Når du følger våre veiledninger, får du et godt resultat, og du blir fortalt hvilke lover og regler som gjelder, slik at du verken trenger å bekymre deg om våtromsmembran eller dampsperre.

Uavhengig av produsenter og annonsører
Vi er helt uavhengig av produsenter og annonsører. Derfor kan du stole på verktøytestene våre. Vi velger selv hvilke maskiner vi vil teste, og alt verktøy utsettes for nøyaktig de samme harde prøvelsene.

Få mer enn 1000 lett tilgjengelige byggeveiledninger

Terrasser, bad, skillevegger, innkjørsler, fliser, kjøkken, gulv, vinduer og dører. Vi har detaljerte veiledninger til alle tenkelige prosjekter i hus og hage.

  • Trinn-veiledning: Veiledningene er bygget logisk opp og går systematisk frem trinn for trinn. Det er bilder av alle vanskelige detaljer og forklarende tekster på norsk.
  • Komplett materialliste: Takket være en komplett materialliste kan du få oversikt over hva som skal brukes, og du slipper å kjøre gjentatte turer til byggvarehuset for å kjøpe ekstra materialer.
  • Arbeidstegninger med mål: Detaljerte arbeidstegninger viser mål, vinkler og konstruksjonsprinsipper.
  • Videoer på norsk: I våre mange videoer deler profesjonelle håndverkere erfaringen sin med deg, og viser akkurat hvordan jobben skal utføres.
  • 3D-modeller du kan vri og vende: Du kan vri og vende 3D-modellene våre, samt zoome inn for å se detaljer i konstruksjonen som du ellers måtte gjette deg til. Det gjør jobben mye enklere.

Du får første måned for kun 29 kroner!

OBS: Deretter er prisen 99 kroner per måned. Det er ingen binding. Du kan si opp abonnementet akkurat når det passer deg.

La meg komme i gang NÅ!

Uavhengige tester

Gjør Det Selv er 100 prosent uavhengig av produsenter, annonsører og andre kommersielle interesser.

Vår testredaktør undersøker markedet for hva som finnes, og håndplukker selv de maskinene han vil teste.

Alle produktene i testene blir utsatt for akkurat de samme harde prøvelsene!

Du er i gang om 5 minutter!

Når du kjøper et digitalt abonnement på Gjør Det Selv, får du tilgang til alt innhold på hjemmesiden – inkludert 3D-modellene – etter få minutter!

Ja, takk! La meg komme i gang NÅ!

Side 1 / 3