PSSST ...! Har du prøvd 3D-modellene våre?

Vi har gjort de beste byggeveiledningene våre enda bedre, og utstyrt dem med 3D-modeller du kan vri og vende. Det betyr at du kan zoome helt inn og se alle de vanskelige detaljene før du begynner å bygge. Prøv dem her!

Med 3D-modellene kan du enkelt zoome inn, vri modellen og vende den rundt, og det beste av alt er at du kan bruke både en mobiltelefon, et nettbrett og en vanlig PC. Bare åpne en 3D-modell, og deretter kan du svinge den rundt med fingrene på skjermen eller musen på PC-en.

Prøv 3D nå – trykk eller klikk på modellene!

3D-modell

Arkitekttegnet utebod

Vri og vend den arkitekttegnede uteboden, og zoom inn på detaljene.

Åpne 3D-modellen

3D-modell

Amerikansk dekkstol

Sitter du med byggeveiledningen og er i tvil om hvilken vei buen på ryggstøtten skal vende, så prøv å trykke eller klikke på denne 3D-modellen. Da kan du zoome inn og se det selv.

Åpne 3D-modellen

3D-modell

Unngå at terrassen svikter

Vil du være sikker på at terrassen ikke svikter når du går på den, så kan du gi sammenføyningene mellom stolper og sviller noen bulldog-skiver. Ja, det høres enkelt ut, men hvis du ikke aner hvor skiven skal sitte, så kan du åpne denne 3D-modellen og se det med dine egne øyne.

Åpne 3D-modellen

Legg merke til den øverste, fine tappen – og pass på at den ikke knekker!
3D-modell

Flotte treskjøter til takoverbygget

Du kan selvfølgelig velge bare å skru sammen delene med lange skruer når du bygger et takoverbygg. Men du kan også gjøre det litt lekrere. For eksempel med flotte tappskjøter og utstemminger. Prøv å trykke/klikke på 3D-modellen, vri den rundt og zoom inn på de flotte skjøtene. Akkurat her gir en 3D-modell virkelig god mening, når du skal forstå prinsippene.

Åpne 3D-modellen

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Nytt fra Redaksjonen