Se de 7 mest populære prosjektene akkurat nå

Det finnes over 1000 forskjellige prosjekter som du kan kaste deg over på Gjør Det Selvs hjemmeside. Her kan du se de 7 mest populære AKKURAT NÅ.

Som abonnent på Gjør Det Selv har du tilgang til over 1000 byggeveiledninger, materialguider, tester av verktøy, anmeldelser, nyheter, håndverkertips og videoer på norsk.

Her er de 7 prosjektene som er mest populære blant våre lesere akkurat nå.

De 7 mest populære prosjektene akkurat nå

Utebod med full isolering
Bygger du nytt, er det ingen sak å bygge inn isolasjon fra begynnelsen av. Har du en isolert utebod, kan du oppbevare verktøy, maling og andre ting som ikke tåler frost i den.

Bygg smart skap under trappen
Sko, støvler, jakker, vesker og malebøtter. Det er plass til alt dette i det geniale trappeskapet. Se her hvordan du bygger skapet og gjemmer unna rotet.

Bygg din egen gapahuk
Har du lyst på en gapahuk i hagen eller på hytta? Du kan fint bygge den selv for godt under 10.000 kroner. Her hygger vi oss med det på verkstedet i løpet av vinteren, og flytter gapahuken ut i løpet av våren. Du kan selvfølgelig også bygge den direkte på stedet.

Her er verdens ENKLESTE fundament
Det er superlet, at støbe fundament selv, hvis du gør som os. Her får du en komplet byggevejledning - inkl. 3D-Det er enkelt å støpe et fundament selv - hvis du gjør som oss.

Feil isolering kan ødelegge huset
Det kan gå ordentlig galt om huset ditt er isolert feil - og det kan i verste fall koste deg dyrt. Vi peker på de verste fallgruvene og viser hvordan du unngår dem.

Gulvvarme til halv pris
Hvis du vil ha gulvvarme, kan du gjøre det meste av jobben selv – i tillegg til halvparten av prisen. Vi viser deg hvordan.

Skjul varmepumpen med et flott skjul
Varmepumpen fortjener mye ros for effektivitet og sparing av strøm til fyring. Men pen er den ikke. Her bygger vi et skjul som kamuflerer utedelen.

Få tilgang til alle prosjektene på Gjør Det Selvs hjemmeside!

Det er ingen binding når du benytter deg av tilbudet. Det betyr at du kan si opp abonnementet akkurat når det passer deg.

1 måneds tilgang for kr 29:

GJØR DET SELV – din garanti for et godt resultat

I snart 50 år har Gjør Det Selv inspirert og hjulpet nordmenn med små og store prosjekter i hus og hage.

Sammen med dyktige håndverkere har vi utviklet mange tusen byggeveiledninger til terrasser, skillevegger, gulv, innkjørsler, carporter og mye mer.

Vi har beskrevet tusenvis av byggematerialer, minst like mange verktøy, og vi har renovert utallige kjøkken og bad.

I alle år har vi samarbeidet med eksperter innen byggfagene og holdt oss ajour med byggforskriftene.

Når du følger veiledningene våre, får du et godt resultat, og du kjenner gjeldende lover og regler, slik at du slipper å bekymre deg for både våtromsmembran og dampsperre.

Gjør Det Selv er uavhengig av produsenter og annonsører. Derfor kan du stole på verktøytestene våre. Vi velger selv de maskinene vi vil teste, og alt verktøy utsettes for nøyaktig de samme harde prøvelsene.

Du får tilgang til over 1000 byggeveiledninger

Terrasser, bad, skillevegger, innkjørsler, fliser, kjøkkener, gulv, vinduer og dører.

Gjør Det Selv har detaljerte veiledninger til alle tenkelige prosjekt i hus og hage.

Vanskelighetsgrad, pris og tidsforbruk er tydelig angitt i starten av alle byggeveiledninger. Det gir oversikt og gjør det enkelt for deg å velge riktig veiledning.

Dette får du i en byggeveiledning:

  • Trinn-veiledning: Veiledningene er bygget logisk opp og går systematisk frem, trinn for trinn. Det er bilder av alle vanskelige detaljer og forklarende, norske tekster.
  • Komplett materialliste: Takket være en komplett materialliste kan du se hva som skal brukes, og du slipper for å kjøre til byggvarehuset hver gang du mangler noe.
  • Arbeidstegninger med mål: Detaljerte arbeidstegninger viser mål, vinkler og konstruksjonsprinsipper.
  • Videoer på norsk: I våre mange videoer øser profesjonelle håndverkere av deres erfaring, og viser akkurat hvordan jobben skal gjøres.
  • 3D-modeller du kan vri og vende: Du kan vri og vende 3D-modellene våre, og du kan zoome inn og se detaljer i konstruksjonen som du ellers måtte gjette deg til. Det gjør jobben mye enklere.

Kom i gang nå – 1 måneds tilgang for kr 29:

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Om Gjør Det Selv