Slik får du et perfekt gjerde

Et gjerde kan både markere grensen til tomten, skjerme for nysgjerrige blikk og skape hyggelige kroker i hagen. Vi viser hvordan du bygger et perfekt gjerde.

Det finnes et hav av forskjellige måter å bygge et gjerde på. De kan brukes til å markere tomtegrensen, skape privatliv for nysgjerrige blikk, fungere som støyvegg eller lage små, hyggelige lekroker i hagen.

Hos oss finner du byggeveiledninger til en lang rekke forskjellige gjerder.

Alle byggeveiledningene inneholder en grundig trinn-veiledning, arbeidstegninger, 3D-modeller, videoer og en materialliste.

Det er din garanti for et godt resultat!

I tillegg til byggeveiledningene, kan du også lese våre andre artikler om gjerder, og bli klokere på de viktigste prinsippene når du bygger gjerde, få gode råd til snorrette stolper til gjerdet eller kunnskap om hvordan du forlenger levetiden på et nytt gjerde.

På hjemmesiden vår finner du over 30 byggeveiledninger til forskjellige gjerder, og nye kommer til fortløpende. Her er redaksjonens 3 favoritter.

Redaksjonens 3 favoritter:

Med lekter og isolasjon kan du bygge et flott gjerde som også demper støy.

Listegjerde med lys og støydemping

Gjerde til lavpris

Bygg massivt villmarkspanel til lavpris

Vedlikeholdsfritt gjerde med sink og stålstolper

Kom i gang nå - 1 måneds tilgang for kr 29:

Du får tilgang til over 1000 byggeveiledninger

Terrasser, bad, skillevegger, innkjørsler, fliser, kjøkkener, gulv, vinduer og dører.

Gjør Det Selv har detaljerte veiledninger til alle tenkelige prosjekt i hus og hage.

Vanskelighetsgrad, pris og tidsforbruk er tydelig angitt i starten av alle byggeveiledninger. Det gir oversikt og gjør det enkelt for deg å velge riktig veiledning.

Dette får du i en byggeveiledning:

  • Trinn for trinn-veiledninger: Veiledningene er logisk bygget opp og går systematisk frem, trinn for trinn. Det er bilder av alle de vanskelige detaljene og forklarende, norske tekster.
  • Komplett materialliste: Takket være en komplett materialliste, kan du få en oversikt over hva som skal brukes, og du slipper å reise frem og tilbake til byggvarehuset.
  • Arbeidstegninger med mål: Detaljerte arbeidstegninger viser mål, vinkler og konstruksjonsprinsipper.
  • Videoer på norsk: I våre mange videoer øser profesjonelle håndverkere av deres erfaring, og viser akkurat hvordan jobben skal utføres.
  • 3D-modeller du kan dreie rundt: Du kan snu og dreie 3D-modellene våre, og zoome inn og se detaljer i konstruksjonen som du ellers må gjette deg til. Det gjør jobben mye enklere.

Kom i gang nå - 1 måneds tilgang for kr 29:


50 års erfaring

I snart 50 år har GJØR DET SELV inspirert og hjulpet nordmenn med små og store prosjekter i hus og hage. Sammen med dyktige håndverkere har vi utviklet flere tusen byggeveiledninger til terrasser, skillevegger, gulv, innkjørsler, carporter og mye mer.

Vi har beskrevet tusenvis av byggematerialer, minst like mange verktøy, og vi har renovert utallige kjøkken, stuer, soverom og bad.

I alle år har vi samarbeidet med fagfolk og holdt oss ajour med byggforskriftene.

Når du følger våre veiledninger, får du et godt resultat, og du blir fortalt hvilke lover og regler som gjelder, slik at du verken trenger å bekymre deg om våtromsmembran eller dampsperre.

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Om Gjør Det Selv