Unngå feilkjøp – finn de beste verktøyene og hagemaskinene

Hos Gjør Det Selv elsker vi verktøy! Med riktig verktøy i verktøykassen kan du nemlig utføre alle mulige gjør det selv-prosjekter, store som små!

Det finnes mye verktøy å velge mellom!

Vi forstår at du kan bli i tvil når du er i et byggvarehus og studerer hyllene med kapp-/gjærsager, robotklippere, høytrykksvaskere, slipemaskiner eller hva du ellers er på utkikk etter.

Derfor er vi glade for å kunne hjelpe deg! Med Gjør Det Selvs tester unngår du feilkjøp når du skal investere i nytt utstyr.

Testvinner eller Godt Kjøp ?

Her på nettsidene finner du over 60 tester av verktøy og hagemaskiner.

Vi kårer både en Testvinner og et Godt Kjøp, slik at du kan se hva som er best og hva som gir deg mest for pengene akkurat nå.

For bare 29 kroner får du tilgang til alle våre tester av verktøy og hagemaskiner.

De 5 mest populære testene akkurat nå:

1. Test av kapp-/gjærsager

Når du skal sage i vinkler, og snittene skal være snorrette, så er kapp-/gjærsagen uunnværlig. Vi tester fem mobile presisjonssager på batteri. Alle overrasker, med masser av krefter og overskudd, men det er store forskjeller når vi blant annet zoomer inn på detaljene og tester presisjonen.

2. Robotklippere til store hager

Vi har testet sju robotklippere i kategorien til hager på mellom 700 og 1000 m2. Alle som én klipper pent og kan holde plenen veltrimmet hver eneste dag i hele sesongen. Til gjengjeld er det store forskjeller på betjening og brukervennlighet.

3. Test av sirkelsager

Når det skal lages pene rette snitt, er sirkelsagen på hjemmebane – særlig hvis du bruker den med en føringsskinne eller fører den langs et anlegg. Vi tester seks populære og imponerende sirkelsager på batteri, som viser et overraskende høyt bunnivå.

4. Test av multikuttere på batteri

Multikutteren er smart til et hav av slipe- og skjæreoppgaver. Vi har gjennomtestet 7 moderne og allsidige deltakere på 18 volt.

5. Test av bor-/ skrumaskiner

Det er ingen tvil om at bor-/skrumaskinen er de fleste gjør det selv-eres foretrukne elektriske verktøy, og den er en selvfølgelig del av alle verktøysamlinger. Her tester vi sju maskiner, som sammen med batteri og lader kan kjøpes for under 2600 kroner.

Slik ser en test ut

Kanskje har du allerede sett en test her på nettsidene våre.

Hvis ikke, kan du få en smugtitt på baksiden av betalingsmuren, og se et eksempel på et testskjema:

For kun 29 kroner

Du får tilgang til alt innhold bak betalingsmuren for kun 29 kroner. I tillegg til 60 tester av verktøy og hagemaskiner, får du også tilgang til over 1000 byggeveiledninger til prosjekter i hus og hage.

Dette er vår testredaktør Martin

Dette er Martin Mogensen, som er testredaktør hos Gjør Det Selv.

Hvert år er det mer enn 200 forskjellige verktøy innom pulten hans. Vi våger derfor å påstå at Martin har hatt flere verktøy mellom hendene enn de fleste andre.

Gjør Det Selv er 100 prosent uavhengig av produsenter, annonsører og andre kommersielle interesser.

Jeg sjekker markedet for hva som finnes, og håndplukker selv de maskinene vi skal teste.

Alle produktene i testene blir utsatt for akkurat de samme harde prøvelsene.

Testredaktør, Martin Mogensen

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Om Gjør Det Selv