Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Reparer beslag

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Et utett beslag kan fort medføre vannskader hvis det ikke repareres. På denne skorsteinen er fugemassen krakelert, og dermed utett.

Det betyr at når regnvannet renner nedover skorsteinen, kommer det inn bak ved zinkbeslaget. Deretter siver det inn under taket, slik at det kan oppstå vannskade. Fagmannen starter med å fjerne restene av den nedbrutte fugemassen med en meisel.

Når fugen er renset og børstet ren, må den tettes med ny fugemasse. Her benyttes det en byggsilikon som er godkjent til utendørs bruk. Fagmannen bruker her en fugepistol, som gjør det utrolig enkelt å dosere mengden av fugemasse.

Det er viktig at du fyller fugen godt opp, så den stikker litt ut over skorsteinen. For å få fugen glatt og tett, sprøyter fagmannen litt fortynnet oppvaskmiddel på den.

Med en trepinne dyppet i oppløsningen glattes hele fugen over, så den blir pen og glatt. Kontrollerer du jevnligt dine beslag, kan du unngå kostbare vannskader.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake