Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Trenger jeg to lag takbelegg?

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Trenger jeg to lag takbelegg?

Spørsmål

Kan jeg nøye meg med ett lag takbelegg, eller må det to til?

Svar

Skal du ha takbelegg som det primære takbelegget ditt, er en løsning med to lag den mest solide. Lagene er ikke like, og kombinasjonen av under- og overbelegg gir et veldig solid resultat.

Det betyr at du skal legge et lag underbelegg, som er helt tett og bestrødd med fin sand, og deretter et lag overbelegg som er dekket med skifergranulat, som er meget motstandsdyktig. Til sammen er lagene helt tette og holder lenge.

Det finnes også gode takbelegg som fungerer godt i ett enkelt lag. Men vurderer du det, fordi du tror at to lag belegg blir dobbelt arbeid, så er ikke det helt riktig, for det skal likevel bare lages ett sett med inndekkinger, forkantbord, vindskier og annet, og du skal også bare forberede jobben én gang.

Bor du i spesielt værutsatte områder og ønsker takbelegg på taket, anbefaler vi absolutt en tolags løsning, som selges som et system fra produsentene

100 prosent gjenbrukbart

Takbelegg er laget av en kombinasjon av bitumen, gummi og polyesterfibre, og kan gjenbrukes til blant annet asfaltproduksjon.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake